Anasayfa > Blog > CS:GO Para Kodu / Kodları Nasıl Kullanılır?

CS:GO Para Kodu / Kodları Nasıl Kullanılır?

Valve’in popüler oyunu CS:GO kapsamındaki para kodu nedir, antrenman haritalarında nasıl kullanılır?

Counter-Strike: Global Offensive oyununda kendi kurduğunuz özel karşılaşmalarda kullanabileceğiniz birçok kod bulunuyor. Bu kodlar sayesinde oyunu daha rahat oynayabiliyor, isterseniz daha verimli antrenman yapabiliyor, isterseniz zaman kaybından kurtuluyor, isterseniz de arkadaşlarınızla daha keyifli bir oyun geçirebiliyorsunuz. CS:GO oyununda bu komutların arasında size neredeyse bitiremeyeceğiniz kadar para veren bir kod da bulunuyor. Bu kodun ne olduğunu, nasıl kullanılacağını ve bazı farklı para kodlarını yazımızda anlattık. Umarız içeriğimizle sizlere yardımcı olabilmişizdir.

CS:GO Konsol Açma

CS:GO Para Kodu

CS:GO’da kullanabileceğiniz birçok para komutu bulunuyor. Bazı komutları tek tek açıkladık, yüksek miktarda para için kullanmanız gereken toplu komutları da yazımızda belirttik.

mp_startmoney x kodu, oyuncuların raunt başında ne kadar para alacağını belirler. X kısmına 800 yazarsanız oyuncular raunt başında 800 dolar alır. Sayıyı dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

mp_maxmoney X komutuyla sunucudaki maksimum para sınırını belirleyebiliyorsunuz. Bu sınır yazılımsal sebeplerden dolayı en fazla 65535’e kadar çıkabiliyor.

mp_afterroundmoney “X” komutuyla oyun esnasında diğer raunt başladığında sahip olacağınız parayı X kısmına yazarak belirleyebiliyorsunuz.

CS:GO Sınırsız Para Kodu

  • mp_maxmoney 65535;mp_startmoney 65535;mp_afterroundmoney 65535;mp_restartgame 1

Bu kodu kullanarak para sınırınızı yükseğe çekebilir, her raunt başında ve sonrasında maksimum paraya sahip olabilirsiniz. Kodda aynı zamanda işlemin gerçekleşmesi için oyunu tekrar başlatan bir komut da bulunuyor.

  • mp_maxmoney 65535;mp_startmoney 65535;mp_afterroundmoney 65535;mp_buytime 60000;mp_buy_anywhere 1;mp_roundtime_defuse 60;mp_roundtime_hostage 60;mp_roundtime 60;mp_restartgame 1

Bu kod sayesinde hem paranızı en yükseğe çekmiş oluyorsunuz, hem her yerden silah alabilme şansını elde ediyorsunuz, hem de raunt süresini sınırsız yaparak oyununuzu kesintisiz bir şekilde sürdürebiliyorsunuz. Paranızın bitmesi durumunda konsola mp_restartgame 1 komutunu girerek oyunu tekrar başlatabilirsiniz.

En İyi CS:GO Crosshair Ayarları

CS:GO Para Kodu Nasıl Kullanılır?

  • Özel oyunda konsolu açın
  • Üstteki komutlardan istediğinizi girin
  • İyi eğlenceler!

CS:GO’da geliştirici konsolunu açma konusunda sorun yaşıyorsanız buraya tıklayarak konuyla ilgili içeriğimize göz atabilirsiniz.

Yazı hakkındaki görüşlerinizi, eksik bulduğunuz yerleri veya merak ettiğiniz diğer konuları yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. İyi oyunlar.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir