Anasayfa > Oyun Haberleri > CS:GO Yılan Isırığı Güncellemesi Oyuna Eklendi

CS:GO Yılan Isırığı Güncellemesi Oyuna Eklendi

CS:GO Yılan Isırığı (Snakebite) kasası ile birlikte yeni güncellemesine kavuştu. Bu güncelleme yeni bir silah koleksiyonunun yanında çeşitli değişikliklerle geliyor. Detaylar haberimizde.

Yılan Isırığı kasasının oyuna eklenmesiyle birlikte CS:GO bir dönemin daha sonuna geldi. Kırık Diş Operasyonu (Operation Broken Fang) sona erdi. Aralık 2020’de başlayan Kırık Diş döneminin bu güncelleme ile sonuna geldik, savaş biletini satın alan oyuncular için ise önemli bir duyuru var. Kırık Diş Operasyonu resmen bitmiş olabilir ama etkinlik ödüllerini toplamak için 15 Mayıs’a kadar süreniz var. Bu güncellemenin tek amacı operasyonu bitirmek ve yeni bir dönemi başlatmak değil, karşımızda oldukça dolu bir güncelleme var. Gelin güncellemenin detaylarını birlikte kısaca inceleyelim:

  • Yeni CS:GO güncellemesi ile oyuna CS:GO 360 isimli bir abonelik hizmeti geliyor. Bu yeni abonelik hizmetiyle oyuncular oyun istatistiklerini toplamaya ve kaydetmeye devam edebilecek.

Broken Fang Premier now open to all players, Zeus gets changed

  • Kırık Diş Operasyonu ile hayatımıza giren “Premier” Rekabetçi modu bundan sonra oyunda kalmaya devam edecek. Harita banlama, hangi tarafta başlayacağımızı seçme gibi detaylar içeren oyun öncesi bir etkinlik sunan bu mod oyunculara Rainbow Six oyunlarını hatırlatmış ve oldukça sevilmişti.

 

  • Yine Kırık Diş Operasyonu ile birlikte oyunculara tanıtılan başka bir oyun modu “Retake” de yeni güncellemeyle oyunda kalmaya devam edecek. Valve operasyonda oyuncuların ilgisini çeken yeni oyun modlarını oyunda tutarak bizleri mutlu etmeyi başarmış.

 

  • Güncellemeye ismini veren Yılan Isırığı Koleksiyonu da oldukça ilgi çekici silahlarla geliyor. Yeni Yılan Isırığı kasası CS:GO topluluğu tarafından tasarlanan 17 yeni silah skini içeriyor. Bu kasalardan her zamanki gibi eldiven ve bıçak gibi özel eşyalar çıkma ihtimali var.
Yılan Isırığı Koleksiyonu’nun içerdiği yeni silahlar.
  •  Haritalar için de yeni güncellemede değişiklikler yapılmış. Train aktif harita havuzundan çıkarılırken Train’in yerine Ancient bu havuza eklenmiş. Bu bir sonraki güncellemeye kadar rekabetçi maçlarda Train oynayamayacağız demek oluyor. Kırık Diş Operasyonu ile oyuna eklenen Anubis, Apollo ve Engage oyundan ayrılırken yerlerine Grind ve Mocha haritaları eklenmiş.  Oyunun Wingman modunda ise Elysion ve Guard haritaları kaldırılırken yerlerine Calavera ve Pitstop eklenmiş. Ancient, Nuke ve Frostbite haritalarında ise çeşitli harita güncellemeleri mevcut.
tavuk
CS:GO yeni tavuk modelleri ile geliyor.
  • Güncellemenin son detayı ise tavuklar. Yıllardır alıştığımız, evlat edindiğimiz ve canımızla koruduğumuz tavukların görünüşü yeni güncelleme ile değişiyor.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir