Anasayfa > Oyun Haberleri > CS:GO’da Londra Metrosu: Oyster

CS:GO’da Londra Metrosu: Oyster

Bu yazıda, taze taze fırından çıkmış, Londra Metrosu’nu mekan edinen bir CS:GO haritası olan Oyster hakkında konuşuyor olacağız.

oyster-1

Counter Strike: Global Offensive hepimizin bildiği üzere oldukça canlı bir hayran topluluğuna sahip; sürekli oyunculara sunulan skinler, atölye haritaları bunun en iyi göstergesi.  Çok yakın zamanda yayınlanan “Oyster” isimli CS:GO haritası da bunlardan biri. Harita, Londra metrosunun “Aldham East” adlı inşaat halindeki hayali istasyonunda geçiyor. İstasyonun Londra’da oldukça işlek olan 140 yıllık Aldgate East istasyonundan esinlenilmiş olması oldukça muhtemel.

oyster-2

Tasarımcı Sol Williams’ın, Source Engine Discord’ın Yoldaş Harita Yarışması için tasarlandığını söylediği harita hayali bir istasyonda geçmesine rağmen Londra metro istasyonlarının ruhunu ve inceliklerini başarıyla yansıttığını söylemek yanlış olmaz. Şey, çöp kutuları hariç… Londra Metrosu’nda haritadaki gibi çöp kutularına pek rastlayamazsınız.

oyster-3

Londra Metrosu’nda yaşanan felaketleri, saldırıları ve olayları hızlıca gösterdikten sonra “Yerin 15 kat altında, inşaat altında bir istasyonun kalın betonunda” sözleriyle haritayı tarif eden tanıtım sinematiğinde burger reklamlarından, metro hattının ilerisi ve gerisindeki başka istasyonların ismine kadar oldukça hoş detaylar var. Yine aynı sinematik, “Doğu Avrupa’dan gelen bir ajanın saldırı düzenlemesi gerektiği” vurgusuyla haritanın senaryosunu da bize sunuyor. Birçok alternatifi olmasına ve oldukça eski bir oyun olmasına rğamen CS:GO, bu aktif hayran kitlesi sayesinde uzun süre piyasada tutunmaya devam edeceğe benziyor.

Siz haritayı nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

Hakkında Alpgiray SELİM

18 yaşında, oyunu modern dünyanın vazgeçilmez bir eğlence aracı ve uluslararasılaşma platformu olarak gören birey, öğrenci.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir