Anasayfa > Oyun Haberleri > Cuphead’in PlayStation 4 Versiyonu Çıktı!

Cuphead’in PlayStation 4 Versiyonu Çıktı!

Kanadalı video oyun geliştirici şirketi StudioMDHR tarafından geliştirilen ve yayınlanan Cuphead’in PlayStation 4 versiyonu çıkışını yaptı. Detaylar haberimizde.

29 Eylül 2017 yılında StudioMDHR tarafından yayınlanan Cuphead, çıktığı dönemde zorluğu ve taşıdığı eski çizgi film havası ile oldukça beğenilmişti. Disney’in 1930’lu yıllarda hazırladığı çizgi filmlerden esinlenerek atmosferi oluşturulmuş Cuphead, müzikleriyle, yaratıklarıyla ve tüm karakterleriyle bizleri o yıllar geri döndürmeyi başarıyor.

Cuphead’in PlayStation 4 Versiyonu Çıktı!

Xbox One ve PC’de gösterdiği satış başarısı ile akıllara kazınmış başarılı oyun, bu iki platform sonrası PlayStation 4 oyun konsolu için de çıkışını yaptı. Oyun, PlayStation 4 Store üzerinde 89 TL fiyat etiketiyle satılmakta. Oyunu PlayStation 4 için satın almak isteyenler buraya tıklayarak resmi mağazaya ulaşabilir.

cuphead-ps4

Cuphead Hakkında

Fleischer Studios ve Disney gibi çizgi film üreten şirketlerin 1930’lu yıllarda ürettiği çizgi filmlerden esinlenen Cuphead, orijinal caz kayıtları, el çizimi karakterleri gibi dönemin bir çok tekniği kullanılarak dizayn edildi. Unity oyun motoruyla geliştirilen oyunda vur-kaç türündeki aksiyon şemasıyla koşarak zorlu bosslarla karşılaşıp bölümleri tamamlaya çalışıyoruz. Sadece yaratıklar değil, bir çok parkur da bizi zorlamaya çalışıyor. Oyunda ayrıca Co-op desteği de bulunuyor. Oyunda ilerledikçe yeni silahlar ve yetenekler açıp karakterimizi güçlendirebiliyoruz ve zorlu yaratıklara karşı mücadele ediyoruz.

Bakalım Cuphead, Xbox ve PC platformlarında gösterdiği başarıyı PlayStation 4 platformunda da göstermeyi başarabilecek mi? Cuphead hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir