Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 1.06 Yaması Yayınlandı – Kayıt Hatası Çözüldü

Cyberpunk 2077 1.06 Yaması Yayınlandı – Kayıt Hatası Çözüldü

Cyberpunk 2077 1.06 yamasıyla performans sorunlarını iyileştirirken kayıt hatasına da çözüm getiriyor. Detaylar haberimizde.

10 Aralık 2020 tarihinde nihayet çıkış yapan Cyberpunk 2077 beraberinde birçok sorun getirdi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 1.05 hotfix kapsamında oyunun performans tarafında bir nebze de olsa iyileştirildiğini söylemek mümkün.

Bugün yayınlanan Cyberpunk 2077 1.06 güncellemesi ile oyuncuların şikayetçi olduğu kayıt dosyaları hatası da ortadan kaldırıldı. 8 MB’lık boyuta ulaşınca dosyalarda bozulmaya sebep olan teknik sorun 1.06 güncellemesi dahilinde çözüldü. Fakat yama yayınlanmadan önce bozulmaya uğrayan kayıt dosyalarında bir değişiklik olmayacağı ifade ediliyor.

Bu çözümün yanı sıra Cyberpunk 2077 için konsol platformlarında iyileştirmeler yapıldı ve hafıza yönetimi geliştirildi. Yama notlarında Maelstrom karakterleri ile ilgili bir görevde ortaya çıkan sorunun da çözüldüğü belirtiliyor.

Johnny Silverhand görev serisinde yaptığımız İkincil Çatışma (Second Conflict) görevinde Dum Dum ortadan kayboluyordu. Totentanz‘da geçen görevdeki hataların çözüldüğü de yama notlarında yer alıyor.

Cyberpunk 2077’nin Geleceği

Sekiz yıllık uzun bir bekleyişin ardından felaket niteliğinde bir çıkış yapan Cyberpunk 2077, ocak ve şubat aylarında yeni güncellemeler alacak. En azından performans tarafında büyük oranda iyileştirmeye ihtiyaç duyan oyun, iadeler de dahil olmak üzere 13 milyonluk satış rakamına ulaştı.

Diğer tarafta hisselerin değer kaybettiği CD Projekt Red ise davalar ve şirket içi sorunlarla başa çıkmaya çalışıyor. Yine de oyun firmasının önceki projelerde izlediği politikadan yola çıkarak, Cyberpunk 2077’nin parlak bir geleceğe sahip olduğunu ve çok daha sağlam bir sürece girebileceğini düşünüyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir