Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 1.2 Yama Notları Yayımlandı

Cyberpunk 2077 1.2 Yama Notları Yayımlandı

Uzun süredir beklenen Cyberpunk 2077 1.2 yama notları yayımlandı. Yeni güncelleme yüzlerce sorunu ortadan kaldıracak. Detaylar haberimizde.

Cyberpunk 2077’nin şubat ayında çıkması beklenen 1.2 güncelleme paketi geçtiğimiz günlerde ertelenmişti. Şirketin hack saldırısına uğraması ve birçok kaynak kodunun internet üzerinde satışa çıkması CDPR’ı pek çok tarafta sekteye uğratmıştı.

Halihazırda hukuki tarafta sancılı bir süreç geçiren şirket diğer yandan da Cyberpunk 2077’yi iyileştirmeyi hedefliyor. Bu noktada oyun için bir yol haritası çizen firma, yeni yılın ilk iki ayında 1.1 ve 1.2 güncelleme paketlerini yayınlayacağını da duyurmuştu.

1.1 güncellemesinin Cyberpunk 2077’yi beklenilen düzeyde geliştirmediğini söyleyebiliriz. Neyse ki merakla beklenen 1.2 güncellemesinin yama notları yayımlandı. Yeni sürümün çıkış tarihine dair bir açıklama yapılmadı.

Oyunun resmi internet sitesinde yayımlanan güncelleme notlarına göre Cyberpunk 2077’yi birçok platformda daha stabil bir hale getireceği tahin ediliyor. Oyunda karşılaşılan yüzlerce çökme sorunu, açık dünyadaki teknik problemler ve oynanışı baltalayan çeşitli hataların yeni sürümle çözüleceği umut ediliyor.

Bu bağlantı üzerinden Cyberpunk 2077 1.2 yama notlarına ulaşabilirsiniz. Oldukça uzun olan liste oyundaki tüm değişiklikleri maddeler halinde sunuyor. Yama notlarında küçük hatalardan büyük çaptaki problemlere kadar birçok sorunun ortadan kaldırıldığı belirtiliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir