Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Anlık İzleyici Rekoru Kırdı

Cyberpunk 2077 Anlık İzleyici Rekoru Kırdı

Cyberpunk 2077 anlık izleyici rekoru kırdı. Çıktığı gün single player anlık izleyici rekoru kıran oyun tüm zamanlarda da ilk 10’a girdi.

Cyberpunk 2077, 2020’nin en heyecanla beklenen oyunuydu. Covid-19 pandemisi nedeniyle defalarca aksayan geliştirme süreci tamamlandı ve oyun sonunda oyunseverlerle buluştu. Cyberpunk 2077’den çok şey bekleniyordu. Ancak oyun beklentileri katladı ve anlık izleyici rekoru kırdı. Geliştirici CD Project Red, güzel haberi oyunun Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Atılan tweet’e göre, Cyberpunk 2077 şimdiden, Twitch‘te single  player oyunlarda anlık izleyici sayısı rekorunu kırmış bulunuyor. Ancak hepsi bu kadar da değil! Oyun tüm zamanların en yüksek anlık izleyici sıralamasında da ilk 10’a girdi. Şimdiden böyle bir başarı gösteren oyunun ilerleyen günlerde listeyi daha ne kadar zorlayacağı ise merak konusu oldu.

Cyberpunk 2077 FPS Arttırma – FPS Nasıl Yükseltilir?

Popüler streaming platformu Twitch’in kendisi de, platformu üzerinde kırılan rekora kayıtsız kalmadı. Kendi Twitter hesapları üzerinden oyunu tebrik eden platform, şu sözleri paylaştı.

Hadi başlayalım!

Başarılı çıkışınızı ve bununla gelecek tüm rekorları tebrik ederiz!

Cyberpunk 2077 Twitch’te anlık izleyici rekoru kırmak gibi bir başarıya ulaşmış olsa da oyuncular oldukça mutsuz. Oyunla ilgili yapılan her açıklamanın altına, konsollarda yaşanan performans sıkıntılarıyla ilgili şikayetler dizen oyuncular dikkat çekiyor. Elbette Cyberpunk 2077’nin kullandığı teknoloji ve grafikler anlamında eski konsollarda iyi bir performans göstermesi zaten beklenen bir durum değil.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir