Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Bir Milyon Anlık Oyuncuyu Geçti

Cyberpunk 2077 Bir Milyon Anlık Oyuncuyu Geçti

CD Projekt Red’in yeni göz bebeği Cyberpunk 2077 ilk rekorunu kırarak bir milyon anlık oyuncuyu geçti. Platformlarda ilk sıraya oturdu.

Uzun süredir oyuncular tarafından oynanan ve ertelenmeleriyle de kendisinden sık sık bahsettiren Cyberpunk 2077 sonunda çıkış yaptı. Bazı platform ve cihazlarda oyunun hatalar yaşıyor olması bir yana bu denli bekleniyor olması ilk meyvelerini verdi. Oyun an itibariyle Steam’de en çok oynanan oyun olmasıyla birlikte diğer platformlarla birlikte bakıldığında anlık bir milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanıyor. Elbette bunun pek çok sebebi var, geniş bir cihaz aralığı tarafından oynanabiliyor olması ve oyunun ülkelere göre fiyatının oldukça iyi ayarlanmış olmasını bu sebepler arasında sayabiliriz.

cyberpunk anlık oyuncu

Aşağıdaki görselde Steam’in anlık oyuncu sayısı verilerini görebilirsiniz. Oyun şu an çıkış hype’ı ile birlikte yükselişte. Eğer sevilirse ve olumlu notlar alırsa önümüzdeki süreçte de oturduğu tahttan kalkmaması şaşırtıcı olmaz.

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri

Peki sizin oyunla ilgili görüşleriniz neler? Beklediğiniz kadar iyi çıktı mı? Yoksa biraz abartı seziyor musunuz? Yorumlarda görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Biz de bu süreçte oyunla ilgili içerikleri sizlere sunmaya çalışacağız.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir