Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Çıkış Öncesi Fragmanı Yayınlandı

Cyberpunk 2077 Çıkış Öncesi Fragmanı Yayınlandı

Oyun dünyasının nefesini tutarak beklediği Cyberpunk 2077 çıkış fragmanı ile farklı bir dokunuş yapıyor. Detaylar haberimizde.

Aksiyon ve maceranın buram buram hissedildiği Cyberpunk 2077 yeni fragman videosu ile oyunun daha “gerçek” tarafı göz önüne çıkıyor. Çıkış fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

“Bay Hiçkimse olarak barış içerisinde yaşamayı mı tercih edersin…yoksa şan içerisinde ölmeyi mi?

“10 Aralık”

İki günden az bir süre içerisinde çıkış yapacak olan Cyberpunk 2077, yeni fragmanıyla V karakterine hayat verenlere bir soru soruyor. Night City’nin sokaklarında çizeceğimiz hikayemiz, V’nin kim olduğunu belirleyecek ve verdiğimiz kararlar oyunu derinden değiştirecek.

Uzak bir geleceğin distopik metropolünde atılacağımız serüvenlerde V’nin kim olduğuna biz karar vereceğiz. Paylaşılan fragman bugüne dek izlediğimiz Cyberpunk 2077 videolarından daha farklı bir tarafıyla dikkat çekiyor. Alıştığımız aksiyonun yerine daha yavaş ilerleyen çıkış fragmanına, oyundaki karakterlerin monologları ve kimlik sorgulamaları eşlik ediyor.

Night City’de şahit olacağımız ve hatta değiştireceğimiz birçok hikaye olacak. Yaklaşık sekiz yıldır geliştirilen Cyberpunk 2077 çıkış fragmanı ile heyecanı bir kez daha zirveye taşıdı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir