Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Cross-Save ile Kayıtlar Yeni Nesil Konsollara Aktarılabilecek

Cyberpunk 2077 Cross-Save ile Kayıtlar Yeni Nesil Konsollara Aktarılabilecek

Cyberpunk 2077 cross-save sayesinde Xbox One ve PlayStation 4’te kaydettiğiniz dosyalar yeni nesil konsollara aktarılabilecek.

Geçtiğimiz gün Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabında oyun hakkında yeni bir duyuru yapıldı. @CyberpunkGame hesabında yapılan paylaşıma göre Cyberpunk 2077’yi Xbox One ya da PlayStation 4 konsollarında oynayan oyuncular, kayıt dosyalarını yeni nesil konsollara aktarabilecek.

Cyberpunk 2077 cross-save sayesinde eski nesilde oyuncular Night City’de atıldığı tüm maceralara PlayStation 5 ya da Xbox Series X‘te devam edebilecek. Cross-save özelliğinden yararlanmak için PlayStation oyuncularının aynı PlayStation hesabında olmaları gerekiyor. PS kullanıcıları kayıt dosyalarını aynı PSN hesabına aktarmak için harici bir depolama birimi de kullanabiliyor.

Xbox oyuncuları ise Smart Delivery yani Akıllı Teslimat sayesinde Xbox One’da bıraktığı yere, Xbox Series X/S üzerinde geri dönebilecek.

Cyberpunk 2077 çıkışından bir süre sonra yeni nesil güncellemesi alacak. Yedi yılı aşkın bir süredir geliştirilen oyunun kesin çıkış tarihi ise 10 Aralık 2020 oldu. Bir daha ertelenmeyeceğine dair söz veren geliştirici firma, oyunu tüm platformlarda stabil hale getirmek için çalışıyor.

CD Projekt Red’in amiral gemisi olan Cyberpunk 2077 oyuncuları uzak ve distopik bir geleceğe götürecek. Temelinde Cyberpunk 2020 adlı bir masa oyunundan uyarlanan yapım Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series X ve Series S üzerinde oynanabilecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir