Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 DLC Paketleri Çıkıştan Önce Duyurulacak

Cyberpunk 2077 DLC Paketleri Çıkıştan Önce Duyurulacak

Cyberpunk 2077 DLC paketleri oyunun çıkış tarihinden önce duyurulacak. Merak edilen detaylar çıkıştan önce paylaşılacak.

CD Projekt Red‘in başındaki isimi Adam Kiciński‘den DLC paketleri ve oyunun çıkışından sonra izlenecek rota hakkında açıklamalar geldi. Geliştirici firma CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin çıkışında sonra The Witcher 3: Wild Hunt‘ta izlediği politikayı benimseyecek. Oyun dünyasının heyecanla beklenen yapımı Cyberpunk 2077’nin genişleme paketlerine ve ayrı içeriklerine dair bilgiler, oyunun çıkışından önce duyurulacak.

cyberpunk 2077 dlc

Ek paketleri ve diğer içerikleri yakında duyuracağını belirten Adam Kiciński konu hakkında bir demeç verdi.

“Evet, The Witcher 3’ün çıkışından sonra izlediğimiz sürecin bir benzerini bekleyebilirsiniz. Hatta daha fazlası da olabilir. Bugün çok fazla detay vermeyeceğiz fakat oyunun çıkışından önce her şey belli olacak.”

“Çıkış tarihine yaklaşırken, çıkış sonrası süreç hakkındaki planlarımızı da yakında duyuracağız. Buna ücretsiz genişleme paketleri hakkında bilgiler de dahil. Dediğim gibi, yakın zamanda her şey belli olacak.”

Cyberpunk 2077 DLC paketleri bağlamında iki adet büyük çapta genişleme içeriği alacak. Genişleme içeriklerinin, The Witcher 3: Wild Hunt ek paketleri Hearts of Stone ve Blood and Wine minvalinde olacağı tahmin ediliyor. The Witcher serisinin son halkası için geliştirilen ek paketler oyunun çıkışından birkaç hafta önce duyurulmuştu. Cyberpunk 2077 için de aynı politikayı izleyeceğini düşündüğümüz CD Projekt Red ekibi, The Witcher 3’ün çıkış sürecinden çok şey öğrendiğini ve aynısını Cyberpunk 2077 için de uygulayacaklarını belirtti.

Cyberpunk 2077, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Microsoft Windows için 19 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir