Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Geliştirilme Süreci Tamamlandı

Cyberpunk 2077 Geliştirilme Süreci Tamamlandı

Duyurulduğu günden beri çoğu oyun sever tarafından merakla beklenen birinci şahıs rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 yapım süreci sona ermiş gibi görünüyor. 

Witcher serisiyle son yıllarda adını bir hayli duyuran CD Project Red, merakla beklenen rol yapma oyunu Cyberpunk 2077‘nin geliştirilme sürecinin tamamlandığını açıkladı. Yapılan açıklamada, oyunun ön sipariş rakamlarının bir hayli sevindirici olduğu da belirtildi.

Son Dokunuşlar

Çin’in Wuhan kentinden çıkıp tüm dünyaya yayılan COVID-19 sebebiyle erteleneceğinden korktuğumuz ve daha önce çıkış tarihi bir kez ertelenen Cyberpunk 2077, belirlenen çıkış tarihinde oyun severler İle ile buluşacak.  17 Eylül 2020 tarihinde çıkacak oyun için yalnızca son dokunuşlar kaldı. Oyuncular ise çoktan iştahla oyunu oynamaya hazır görünüyor.

Cyberpunk 2077 Geliştirilme Süreci Tamamlandı

Bir masaüstü FRP oyunundan esinlenilen oyunun, en büyük amacı: Cyberpunk evrenini en doğru ve eğlenceli şekilde yansıtmak. Oyunculara tıpkı Witcher serisindeki gibi, kusursuza yakın bir RPG deneyimi sunmak. Bu yüzden geliştirici ekip uzun süre canla başla çalıştı.

Cyberpunk 2077; PC, Xbox One ve PlayStation 5 için 17 Eylül tarihinde oyun severler ile buluşacak.

 

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir