Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077, Google Stadia Platformuna Sonradan Gelecek

Cyberpunk 2077, Google Stadia Platformuna Sonradan Gelecek

17 Eylül’de piyasaya sürülmesi planlanan, uzun zamandır beklediğimiz Cyberpunk 2077’nin Stadia platformuna sonradan geleceği açıklandı.

CD Projekt’in bir sonraki dev eseri Cyberpunk 2077, uzun zamandır bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda çıkış tarihi 17 Eylül’e ertelenen oyunun yeni çıkış tarihinde bir sorun olmayacak gibi gözüküyor. Hataları düzeltme aşaması devam ederken oyunun oynanabileceği platformlar hususunda yeni bir bilgiye ulaştık.

CD Projekt kanadından gelen açıklamaya göre 17 Eylül’de PC ve konsollar çıkışını yapacak oyun, Stadia’ya “2020’nin sonuna kadar” gelecek. Daha önce oyunun Stadia’ya çıktığı anda açılması bekleniyordu, bu gelişme Stadia kullanıcılarını üzmüş durumda. Oyunun resmi sitesindeki ön sipariş butonunun altında Stadia logosu olsa da ön sipariş için tıkladığımızda uygun platformlar arasında Stadia’yı göremiyoruz.

Cyberpunk 2077 hakkında daha çok bilgi verilecek olan etkinlik Night City Wire da geçtiğimiz günlerde ertelenmişti. İlk duyurulduğunda tarihi 11 Haziran olarak açıklanan videolu etkinlik, Minneapolis’te patlak veren protestolar sebebiyle 25 Haziran’a ertelenmişti. Cyberpunk konseptli, sınırlı sayıda dağıtılan Xbox One X konsollarda da sadece ultraviyole ışınla gözüken gizli bir mesaj keşfedilmişti.

Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X, Gizli Bir UV Mesaj İçeriyor

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir