Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 İçin Ücretsiz DLC’ler Gelecek!

Cyberpunk 2077 İçin Ücretsiz DLC’ler Gelecek!

 CD Projekt RED’in merakla beklenen yeni oyunu Cyberpunk 2077 için The Witcher 3: Wild Hunt yapımında da olduğu gibi ücretsiz DLC’ler geleceği belli oldu. Detaylar haberimizde.

The Witcher video oyunu serisi ile tanınan CD Projekt RED’in büyük merakla beklenen yeni adından da anlaşılacağı üzere Cyberpunk temalı yeni RPG oyunu Cyberpunk 2077 için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Twitter’da şirkete sorulan ücretsiz DLC sorusuna, resmi Cyberpunk 2077 hesabından cevap verildi.

JohanH adlı kullanıcı, oyunun abisi (The Witcher 3) gibi ücretsiz DLC’lere sahip olup olmayacağını sordu. Sorulan soruya GIF ile cevap veren Cyberpunk 2077 hesabının paylaştığı GIF ise ”Ohh yeahh” yazılı bir gülen yüz içeren bir GIF oldu. Böylece ücretsiz DLC sorusuna olumlu bir cevap verilmiş oldu.

2015 yılında çıkışını yapmış ve CD Projekt RED’in en başarılı oyunu olarak kabul edilen The Witcher 3: Wild Hunt, 2 adet ücretli genişleme paketinin yanında 16 adet ücretsiz DLC’ye sahipti. CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’de de Witcher 3 için izlediği yolu izleyecek gibi duruyor. Ayrıca Cyberpunk 2077’nin The Witcher 3’ten daha az DLC’si olmayacak. En az Witcher 3 kadar DLC’si olacak.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları için çıkışını yapacak. Bakalım içerik güncellemeleri ve DLC’ler ile Cyberpunk 2077, nasıl bir çıkış yapacak ve ilerleme gösterecek.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. EA feyz alır mı?
    Sanmam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir