Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 İddialı Oyuncuya Meydan Okudu!

Cyberpunk 2077 İddialı Oyuncuya Meydan Okudu!

Dün gerçekleştirilen Night City Wire sunumunun ardından Cyberpunk 2077 hakkında bazı önemli bilgiler öğrenmiştik. Bunlardan en dikkat çekici olanıysa sistem gereksinimleriydi. Gereksinimlerin pek çok kişinin beklediğinden düşük olması, oyuncularda büyük bir şaşkınlık ve rahatlama duygusu yarattı. Fakat bazı oyuncular biraz fazla şaşırmış görünüyor ve buna inanmakta zorlanıyor.

Dünkü yapılan sunumda dikkatleri en çok çeken şey, hiç kuşkusuz sistem gereksinimleriydi. Çünkü beklenilen aksine gereksinimler oldukça düşüktü. Minimum ekran kartı olarak GTX 780 veya AMD Radeon RX 470 istenmesi, önerilenlerde ise GTX 1060 veya AMD Radeon Fury R9’a yer verilmesi, oyuncular tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Çoğu kişi bilgisayarlarına yeni bir takviye yapmak zorunda kalmadıklarından dolayı ne kadar rahatladıklarını söyledi. Herkes yapılan paylaşımdan memnunken bir oyuncu tarafından atılan tweet hızlı bir meydan okumaya dönüştü

https://twitter.com/Bateuro28/status/1307046925859008512

Meydan okuma işte yukarıdaki tweet ile başladı. Kullanıcının “Eğer bunlar doğruysa ve GTX 970’im Cyberpunk 2077’yi kaldırırsa, yüzüme CD Project logosunu dövme yaptıracağım.” şeklindeki tweetinin ardından Cyberpunk 2077 resmi hesabından meydan okumanın kabul edildiğine dair bir karşılık verildi.

Ardından iki mesaja da yüzlerce beğeni geldi. Bu yapılana bakarak, CD Project’in Cyberpunk 2077’nin optimizasyonuna ne kadar güvendiğinii anlayabiliriz. Oyunun açıklanan sistem gereksinimlerinde ne kadar oynanabilir olduğunu ise ancak 19 Kasım günü öğrenebileceğiz.

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Oyuncuların Yüzünü Güldürdü!

Verilen cevabın ardından işlerin bir anda ciddileşmesiyle tweeti atan kişi bunun sadece bir şaka olduğunu söyledi. Fakat insanlar bunun sözünü bir kere verdiğini ve bu noktadan sonra geri dönemeyeceğini söylüyorlar. Tartışma ise hala devam etmekte. Kullanıcının ekran kartı Cyberpunk 2077’yi kaldırabilecek mi, kaldırırsa gerçekten yüzüne CD Project logosunu dövme olarak yaptıracak mı, kesin olarak bilemiyoruz. Fakat yaşananların bir hayli eğlenceli olduğu da bir gerçek. İsterseniz bu bağlantıya tıklayarak Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabına gidebilir, yaşananlara kendiniz göz atabilirsiniz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir Yorum

  1. Bateuro kanka sana kötü bir haberim var.
    Galiba hayatının sonunda kadar CDPR dövmesini yüzünde taşıyacaksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir