Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 İlk Bakış: Oynayanların Yorumları Neler Oldu?

Cyberpunk 2077 İlk Bakış: Oynayanların Yorumları Neler Oldu?

Night City Wire’ın ilk bölümünün ardından, Cyberpunk 2077 ‘yi şimdiden oynayan medya mensuplarının ilk bakış niteliği taşıyan yorumları paylaşıldı.

Cyberpunk 2077 etkinliği Night City Wire kapsamında oyundaki bazı detaylardan söz edilirken yeni bir video da paylaşıldı. Oyun geliştiricilerinin bilgiler verdiği bu etkinliğin sonunda da oyunu deneme şansı elde eden basın mensuplarının görüşleri paylaşıldı. Oyuna karşı genel bakışı bu haberimizde özetledik.

Oyunu oynayanların neredeyse hepsinden gelen geri bildirim, hikayenin derinliği ve oyuna başlamanın zorluğu üzerine oldu. Oyuna başlarken nereden başlayacağını bilemeyen oyuncular, başlangıçta üç adet ana hikâyeyle karşılaştıklarını, hangisini seçersek seçelim oyundaki ilk dört saatin yüzeysel bile olmadığını belirtti.

Oyunda içinde bulunduğumuz şehrin yani Night City’nin gerçekçiliğinden bahseden basın mensupları, şehir inşasının ve içerideki insanların tıpkı gerçek gibi hissettirdiğini, ve bu durumun da oyunu özel kıldığını belirtti. Marketçilerden çocuklara, seks işçilerinden çete üyelerine kadar birçok insanın içinde bulunduğu şehirde neredeyse herkesle etkileşime geçebiliyoruz. Her alanın kendine has özellikleri olması da cabası.

Şehrin bu denli canlı olması ve derinliği, oyunu oynarken dikkatimizi çeken birçok farklı unsurun doğmasına da sebep oluyor. Hikâyeyi oynarken şehirdeki birçok yere takıldığını söyleyen oyuncular, dikkat çeken her yeni bir detayın ardından oyunu daha da çok oynadıklarını, hikayeye bağımlı kalmadıklarını belirtti. Cyberpunk 2077 adlı oyuna ilk bakış niteliği taşıyan yorumlar genel olarak bu minvaldeydi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Aklıma takılan tek soru: NASA’dan PC kiralayabiliyor muyuz acaba? Full ayarlarda nasıl bi görsel şölen sunacak merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir