Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları Yayınlandı

Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları Yayınlandı

Cyberpunk 2077 inceleme puanları netleşti. Gün içerisinde ön yüklemeye açılan oyun yüksek puanlar aldı. Detaylar haberimizde.

CD Projekt Red’in yeni amiral gemisi incelemelerden yüksek puanları kaptı. Devasa RPG oyunu gittikçe büyüyen heyecanı karşılayacak gibi görünüyor.

Cyberpunk 2077 İnceleme Puanları

IGN: 9/10

“Cyberpunk 2077 sizi büyüleyici ve muazzam bir metropolün ortasına bırakıyor. Karakterinizi nasıl inşa edeceğiniz ve nasıl bir yol çizeceğiniz tamamen size bırakılıyor.”

TechRadar: 4/5

“Cyberpunk 2077, eski günlerin Fallout ve Deus Ex gibi yapımlarını andıran etkileyici bir RPG olmuş.”

 Windows Central 5/5

“Oyunu saatlerce deneyim ettikten sonra sadece tek bir gerçeği belirtelim. Cyberpunk 2077’yi yıllarca kimse alt edemeyecek. Eşi benzeri olmayan bir başyapıt.”

GameInformer: 9/10

“Cyberpunk 2077 bazen karanlık ve hatta rahatsız edici bir dünya sunuyor. Fakat içeriğin büyük bir kısmı büyüleyici ve derinlikle dolu bir RPG sistemiyle bezenmiş.”

Teknik Sıkıntılar Korkutuyor

Oyunu inceleyen birçok kişi Cyberpunk 2077’de çok fazla bug olduğunu ifade ediyor. İlk gün yaması ve daha sonra gelecek güncellemeler ile bunların çözüleceğini umut ediyoruz. Daha önce The Witcher 3’ü teknik anlamda ideal bir noktaya getiren CDPR, aynı politikayı elbette Cyberpunk 2077 için de izleyecektir.

Teknik sorunlar sayıca bol olsa da verilen notlardan da anlaşılacağı üzere oyunu büyük oranda etkilememiş.

Birçok RPG oyunu hayranından geçer not alan Cyberpunk 2077’nin çıkışına yaklaşık 48 saat kaldı. Oyunun duyurulduğu tarihten bu yana onlarca yıl geçmiş gibi hissediyor, Night City’nin sokaklarında kaybolmayı iple çekiyoruz.

CD Projekt Red’in defalarca ertelediği oyun çıkışından kısa bir süre sonra SaveButonu merceği altına alınacak. Ön inceleme sürecinde bizi de iyiden iyiye heyecanlandıran yapımı zevkle inceleyeceğiz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir