Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand ‘in Doğum Günü Açıklandı

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand ‘in Doğum Günü Açıklandı

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand karakterinin doğum günü oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden açıklandı. Keanu Reeves’in hayat verdiği Silverhand 16 Kasım’da doğmuş.

Ünlü aktör Keanu Reeves tarafından canlandırılan Johnny Silverhand Cyberpunk 2077 ‘ın en heyecan verici karakterlerinden biri olacak. Bugün yapılan bir paylaşımla Johnny Silverhand’in doğum günü açığa çıktı. @CyberpunkGame tarafından paylaşılan gönderide karakterin doğum tarihinin 16 Kasım 1988 olduğu açıklandı.

“Hissedebiliyor musun?

“Dokunabiliyor musun? Hazırlan çünkü başlıyoruz! Mutlu yıllar!”

“Johnny Silverhand’in 16 Kasım 1988’de doğduğunu biliyor muydunuz? Favori rockseverimize 32.yaşında mutlu yıllar diliyoruz!”

Tweet’te Johnny Silverhand’in 32.yaşına bastığı da ifade edildi. Havalı karakter Samurai adında bir müzik grubuna ve Porsche model bir arabaya sahip. Aynı zamanda “Uyan samuray, yakacak bir şehrimiz var” cümlesiyle de ikonik bir hale gelmiş durumda.

Bir daha ertelenmeyeceğine dair söz verilen Cyberpunk 2077 ise 10 Aralık 2020 tarihinde çıkış yapacak. Gold sürümü bile tamamen hazır olan oyun, Keanu Reeves gibi ünlü isimlerin yanı sıra saygın teknoloji markalarının sponsorluğuna sahip. Oyun dünyasının heyecanla beklediği yapım yeni nesil konsollar için de çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir