Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PC Ön Yükleme İçin Hazır Hale Geldi

Cyberpunk 2077 PC Ön Yükleme İçin Hazır Hale Geldi

Oyun dünyasını kasıp kavuran Cyberpunk 2077 PC ön yükleme için hazır hale geldi. Oyunu GOG üzerinden ön sipariş edenler çıkış tarihinden önce oyunu indirebilecek.

Cyberpunk 2077’nin çıkış yapmasına sadece birkaç gün kaldı. Yapımı geçtiğimiz süreçte ön sipariş aracılığıyla satın alan PC oyuncuları ise bugün içerisinde ön yükleme yapabilecek. Sistem hafızasında yaklaşık 70 GB’lık yer kaplayacak olan Cyberpunk 2077, GoG kullanıcıları için 14.00 itibarıyla ön yüklemeye açıldı.

Oyunu Steam ya da Epic Games Store üzerinden satın alan oyuncular ise günün ilerleyen saatlerini bekleyecek. Oyunu bu platformlardan ön sipariş eden kişiler 7 Aralık saat 19.00’da ön yüklemeyi başlatabilecek.

Yedi yıl önce duyurulan yapımın çıkmasına günler kala heyecan büyüyor. Oyun sektörüne adeta damga vuran Cyberpunk 2077’nin çıkışına CyberNight etkinliği eşlik edecek. Birçok teknoloji devi ile beraber çalışan ve Keanu Reeves’i de bünyesine katan yapım; CD Projekt Red’in geliştirdiği en köklü oyun olacak.

Daha önce The Witcher serisine imza atan Polonya merkezli geliştirici Cyberpunk 2077 üzerinde oldukça uzun bir süredir çalışıyor. RPG türündeki yapım oyuncuları uzak bir geleceğin distopik metropolüne götürecek. Oyuncular Night City’nin tekinsiz sokaklarında ve dev binaların arasında çeşitli mücadeleler verecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir