Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PlayStation 5 Oynanış Videosu Yayınlandı

Cyberpunk 2077 PlayStation 5 Oynanış Videosu Yayınlandı

Xbox Series X oynanış videosundan sonra Cyberpunk 2077 PlayStation 5 oynanış videosu yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Cyberpunk 2077 PlayStation 5 ve PlayStation 4 Pro performansını gösteren oynanış videosu yaklaşık 6 dakika uzunluğunda. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Altı dakikalık oynanış videosu Nomad karakter hikayesine dair görüntüleri gözler önüne seriyor. Kısa aralıklarla PlayStation 4 Pro ve PlayStation 5 üzerinde değişen görüntüler Cyberpunk 2077’yi detaylı bir şekilde gözler önüne seriyor. CD Projekt Red’in merakla beklenen yapımı için ücretsiz bir yeni nesil güncellemesinin de yolda olduğu belirtildi. Yeni nesil grafik güncellemesi oyuna çıkışından daha sonra eklenecek.

Oyun dünyasını kasıp kavuran Cyberpunk 2077’nin daha önce Xbox Series X ve Xbox One X’teki performansını izlemiştik. Oyunun resmi YouTube kanalında yayınlanan yeni videoda ise geriye uyumluluk sayesinde PlayStation 5 performansı da yer alıyor.

Jackie ile beraber Night City’nin sınırına yolculuk ettiğimiz videoda çatışma sahneleri de bulunuyor. Ana karakter V ve Jackie’nin tanışma anlarını gördüğümüz video yağmurlar altında ıslanan bir Night City’yi görücüye çıkarıyor.

Şehrin caddelerinde geçen çatışmalarda ana karakter V, Jackie’nin sürdüğü araçtan sarkıyor ve kaçakçılara ateş ediyor.

Cyberpunk 2077 10 Aralık 2020 tarihinde çıkış yapacak. Video oyun camiasının heyecanla beklediği yapım PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Microsoft Windows ve Google Stadia platformlarında oynanabilir olacak. The Witcher serisine imza atan CD Projekt Red’in geliştirici koltuğunda oturduğu oyun, oyuncuları uzak geleceğin distopik bir metropolüne götürecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir