Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Şehir Merkezi Bütün İhtişamıyla Karşımızda!

Cyberpunk 2077 Şehir Merkezi Bütün İhtişamıyla Karşımızda!

Cyberpunk 2077 şehri Night City’nin bütün kurumsal hayatının döndüğü şehir merkezi hakkında bilgiler ve bazı fotoğraflar paylaşıldı.

Oyunun çıkmasına yaklaşık dört ay kala yeni bilgiler akmaya devam ediyor. Yeni oynanış görüntülerinin ve oyun hakkındaki bilgilerin paylaşıldığı bir mini-seri olan Night City Wire’ın ilk bölümünden bir süre sonra oyunun Twitter hesabından birkaç fotoğraf paylaşıldı. Sürekli yeni bilgilerin bulunduğu hesapta oyunculara sunulan son gönderide Night City’nin bütün kurumsal ortamının içinde bulunduğu, mega şirketlerin gökdelenleri tarafından doldurulan şehir merkezinden üç adet fotoğraf paylaşıldı.

“İşte Şehir Merkezi, Night City’nin kurumsal vitrini. İnce ve hoş gökdelenler brütalist bir mimariyle hisarımsı bir ufuk çizgisi oluşturup megaşirketlerin karşı konulamaz gücünü bütün kibriyle sizlere sunuyor. Şehir Merkezi, 2020’den beri Night City’nin en kuvvetli ve güvenli bölgesi durumunda.”

İstanbul’un Levent’ine benzetebileceğimiz bölgedeki gökdelenler, Night City’nin kurumsal hayatını temsil ediyor. Cyberpunk 2077 hakkında daha fazla bilgi için geçtiğimiz Night City Wire bölümünde paylaşılan bilgileri derlediğimiz haberimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Night City Wire 1. Bölüm Özeti

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Vadettikleri gibi şehir yaptıklarını varsayarak eriyorum şu an. Kim bilir kaç bin saatimi gömeceğim buralara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir