Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Night City Wire İlk Bölüm Özeti – Nelerden Bahsedildi?

Cyberpunk 2077 Night City Wire İlk Bölüm Özeti – Nelerden Bahsedildi?

Cyberpunk 2077’nin Night City Wire adlı programının ilk bölümünde oyunculara sunulan bilgileri, içerikleri özetleyerek sizlere sunduk.

Duyurulmasının ardından birçok kişiyi heyecanlandıran, ilk olarak 11 Haziran‘da geleceği söylense de Amerika’daki ırkçılık karşıtı protestoların gündemde kalması için 25 Haziran‘a ertelenen etkinliğin ilk bölümünde birçok yeni bilgi edindik. Twitch üzerinden canlı gerçekleştirilen etkinlikte merakla beklenen oyundan yeni bir fragman paylaşıldı. Fragmanda göz kamaştıran görselliğin yanı sıra Night City‘de bulunan bazı yeni mekanlara da ilk kez göz atma fırsatımız oldu.

Fragmanda göze çarpan detaylardan biri de tanıtılan Braindance teknolojisi oldu. Bu teknoloji sayesinde başkalarının kendi hayatlarında kaydettikleri anları görme şansı elde edeceğiz. Braindance‘ın arka plan hikayesinden ve oyun evreninde kapladığı yerden bahseden geliştiriciler bu oyun mekaniği ile oyunculara hikayenin tam manasıyla içine girme şansı veriyorlar. Braindance ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

night city wire ilk

Cyberpunk 2077 Night City Wire etkinliğinin ilk bölümünde dikkat çeken kısımlardan bir diğeri de duyurusu yapılan anime hakkında oldu. Edgerunners adlı bir anime ile Cyberpunk 2077 evreni yalnızca oyun ile sınırlı kalmayarak daha da genişleyecek. Netflix üzerinden izleyiciler ile buluşması planlanan ve Night City’de geçecek anime için ise belirtilen yayın tarihi 2022 oldu. Merak uyandıran Edgerunners‘ın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

night city wire ilk

Son olarak ise Cyberpunk 2077‘yi deneyimleme fırsatı bulan şanslı azınlığın yorumlarından bahsetmek gerekirse bizleri gerçekten bomba gibi ve beklentilerimizi boşa çıkartmayacak bir oyun bekliyor gibi görünüyor. Oyunun mekan tasarımlarının etkileyici olacağını zaten az çok tahmin etsek de oyunu deneyimleyen basın mensupları bunun yanı sıra oyundaki karakterlerin de oldukça gerçekçi ve iyi düşünülmüş olduğunu aktardılar. Canlı ve yaşayan bir şehrin oyuncuları beklediğini söyleyen basın mensupları ayrıca oyunun hikayesinin de insanı içine çektiğinin üzerinde durdular.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir