Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077, Stadia Çıkışını 19 Kasım’da Yapıyor!

Cyberpunk 2077, Stadia Çıkışını 19 Kasım’da Yapıyor!

Cyberpunk 2077, Google Stadia çıkışını da diğer platformlarla birlikte, 19 Kasım’da yapıyor. Cyberpunk 2077’nin Stadia için çıkış tarihi, Night City Wire’ın yeni bölümünde açıklandı.

CD Projekt Red’in uzun zamandır beklenen oyunu Cyberpunk 2077 hakkında bilgiler veren program Night City Wire’ın son yayımlanan bölümüyle oyunun Stadia’ya çıkış tarihi açıklandı. Cyberpunk 2077’nin PC, Xbox ve PS’da 19 Kasım’da çıkışını yapacağını daha önce biliyorduk, bugün verilen bilgiyle birlikte oyunun Stadia’ya da çıkışıyla birlikte geleceği açıklandı. Google’ın bulut oyun yayını servisiyle birlikte Cyberpunk 2077’yi çıktığı gibi doyasıya oynayabileceğiz.

Cyberpunk 2077 Stadia çıkış tarihi

Cyberpunk 2077, tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi 19 Kasım’da Google Stadia için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu bilginin paylaşıldığı Night City Wire bölümünde oyunun arabaları, motorsikletleri hakkında daha fazla bilgi edindik. Gerçek hayattaki araba markalarının birçok klonunu içeren Cyberpunk 2077’de lisanslı Porsche arabalarıyla karşılaşacağız. Sunulan kamera arkası görüntülerde de ayrıca arabaların seslerinin nasıl kaydedildiği oyunculara sunuldu. Farklı arabalar ve motorsikletlerden farklı açılar ve konumlardan ses kayıtları alan ekip, yarış oyunu olmayan bir oyun için arabaların sesleriyle gayet detaylı bir şekilde ilgilendiklerini belirtti.

Night City Wire’ın yayımlanan son bölümünde bir de yeni fragmanla karşı karşıyaydık. “The Diner” (Lokanta) başlıklı fragmanda, V’nin bir lokantaya girmesinin ardından Night City’de yükselmesi için yapması gerekenleri anlatan bir adamın söylediklerini kabul ettiğini görüyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir