Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 ve Twitter İşbirliği: CyberNight

Cyberpunk 2077 ve Twitter İşbirliği: CyberNight

Oyun dünyasının heyecanla beklediği Cyberpunk 2077’nin çıkışına CyberNight etkinliği eşlik edecek. Detaylar haberimizde.

TwitterGaming ile Cyberpunk 2077 arasındaki iş birliği oyunun çıkış akşamında başlayacak. CyberNight adındaki etkinliğe dair oyunun resmi Twitter hesabında bir paylaşım yapıldı.

Twitter desteğiyle organize edilen dijital parti oyunun geliştiricileri olan Miles Tost ve Patrick Mills’i de konuk edecek. Soru ve cevapların da olacağı CyberNigh etkinliği oyunun duyurulduğu tarihten bugüne dek yaşanan serüveni özetler nitelikte olacak. #CyberNight etiketi ise Twitter gündeminde dolaşmaya başladı.

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 ile beraber ortalığı adeta kasıp kavuruyor. Oyunun ön siparişleri rekor kırarken, birçok oyuncu da yeni bir erteleme haberinden endişe ediyor. Fakat CyberNight etkinliği ile beraber oyunun bir kez daha ertelenmeyeceği neredeyse kesinleşti.

Oyun dünyasını sekiz yıldır heyecanla beklediği Cyberpunk 2077 oyuncuları uzak gelecekteki bir distopyaya götürecek. Oyunun geliştirici koltuğunda ise The Witcher serisine imza atan Polonya merkezli CD Projekt Red oturuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir