Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Xbox Series X Oynanış Videosu Yayınlandı

Cyberpunk 2077 Xbox Series X Oynanış Videosu Yayınlandı

Cyberpunk 2077 Xbox Series X ve Xbox One X sürümlerindeki oynanış videosuyla göz alıyor. Detaylar haberimizde.

Night City Wire Special başlığıyla yayınlanan videoda Cyberpunk 2077 Xbox Series X ve Xbox One X üzerindeki sürümleriyle görücüye çıktı. 10 dakikalık videoda oyunun hem Xbox One X versiyonu hem de yeni nesil Xbox’taki performansı yer aldı.

Johnny Silverhand ile yaptığımız bir görevin videosu da oynanış videosunda bulunuyor. Bunun yanı sıra araba sürme, çatışma ve diyalog seçeneklerinin de görülebildiği videoda Braindance özelliği de var. Oyunun resmi YouTube hesabından paylaşılan videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Videoda yapılan bir duyuruda oyunun önümüzdeki yıl yeni nesil güncellemeleri alacağı ifade edildi.

19 Kasım 2020’da çıkması planlanan oyunun tarihi yeni sürümlere entegre etmek amacıyla 10 Aralık 2020’a ertelenmişti. Oyunun eski çıkış tarihinde ise Night City Wire: Episode 5 yayına girecek. Cyberpunk 2077’ye dair birçok içeriğin bekleyenlere sunulduğu bölümde yapıma dair yeni detaylar duyurulacak.

CD Projekt RED’in yeni amiral gemisi yaklaşık bir ay sonra PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve Series S ve Microsoft Windows platformları üzerinde oynanabilecek. Mike Pondsmith tarafından geliştirilen bir masa oyununu video oyun formatına taşıyan yapım, oyuncuları distopik ve siberpunk bir geleceğe götürecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir