Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Yeni Fragman: What You’re Looking For

Cyberpunk 2077 Yeni Fragman: What You’re Looking For

Cyberpunk 2077 yeni fragman videosuyla Keanu Reeves bir kez daha karşımıza çıkıyor. Yeni fragmanın adı ise dilimize Aradığın Şey olarak çevirebileceğimiz What You’re Looking For.

Oyun dünyasının heyecanla beklediği yapım Cyberpunk 2077’nin çıkışına bugün itibarıyla tam bir ay kaldı. CD Projekt Red’in yeni amiral gemisi Cyberpunk 2077’den bir fragman daha geldi. Yeni tanıtım videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 yeni fragman videosu, oyunda Johnny Silverhand’e hayat veren Keanu Reeves’in sorusuyla açılış yapıyor.

“Buraya neden geliyorsun?

Eğlence için mi? Güç için mi? Sistemde bir etki yaratmak için mi?

Evet.

Çünkü onlar sana bir kurşun bile atamadan, sen bu şehri alevlere vereceksin.”

Geçtiğimiz gün yayınlanan Night City Wire Episode 4 yayınında merakla beklenen yapımdaki taşıtlara dair yeni bilgiler ortaya çıkmıştı. Her sokağında ayrı bir aksiyonun oyuncuları beklediği Night City, Cyberpunk 2077’nin asıl karakteri olacak ve sürükleyici bir deneyim sunacak.

Cyberpunk 2077 oyuncuları uzak gelecekte bir distopyaya götürecek. Night City adı verilen şehirde insanların vücut organlarını sibernetik eklentilerle değiştirdiği, tehlikenin ve belanın kol gezdiği mekanlar tasvir ediliyor.

Yapım 19 Kasım 2020 tarihinde PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Stadia platformları için çıkış yapacak. Oyunun yeni nesil konsollardaki sürümü için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmedi. Fakat yapımın önümüzdeki yıl PlayStation 5 ve Xbox Series X‘te oynanabilir olacağı tahmin ediliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir