Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’de Altyazılar İçin Renk ve Boyut Ayarı Olacak!

Cyberpunk 2077’de Altyazılar İçin Renk ve Boyut Ayarı Olacak!

 Cyberpunk 2077 için altyazılarla alakalı yeni bilgiler geldi. Cyberpunk 2077, resmi Twitter sayfasından bir gönderiye yapılan yorum sayesinde altyazıları kişiselleştirmek için renk ve boyut ayarının olacağı öğrenildi. Detaylar haberimizde.

The Witcher video oyunu serisi ile tanınan ünlü video oyun şirketi CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve yayınlanacak, büyük merakla beklenen Cyberpunk 2077 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir Twitter kullanıcısının sorusuna cevap veren CD Projekt RED’in cevabı altyazıların renk ve boyut ayarı hakkında.

@AuldShaneGamer  adlı Twitter kullanıcısı Cyberpunk 2077 ile alakalı bir gönderinin altına bazı altyazıların okunmasının neredeyse imkansız olduğunu açıkladı ve sitem ederek bu konu hakkında bir soru yöneltti. Bu sitemin ve sorunun üstüne gelen cevap ise altyazıların renk ve boyutlarının ayarlanabileceğini belirten bir cevap oldu. Altyazı ayarlama ayarını özellikle bu yaz çok konuşulan The Last of Us Part 2’de görmüştük. Çeşitli renk ve boyut ayarlamaları oyunda rahatlıkla yapılabiliyordu. Cyberpunk 2077’de de böyle bir ayarın olacak olması oyuncular açısında oldukça güzel bir haber.

Cyberpunk 2077 Ne Zaman Çıkıyor?

Cyberpunk 2077, yeni bir ertelenme olmadığı sürece 19 Kasım 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Geriye uyumluluk desteği ile birlikte yeni nesil konsollar olan PlayStation 5 ve Xbox Series X’te de oyun erişilebilir olacak. Oyunun yeni nesil gelişmiş versiyonu 2021 yılında çıkış yapacak.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir