Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’nin DLC İçerikleri ve Yeni Güncellemeleri 2022’ye Ertelendi

Cyberpunk 2077’nin DLC İçerikleri ve Yeni Güncellemeleri 2022’ye Ertelendi

Değişen yol haritasına göre, Cyberpunk 2077’nin DLC içerikleri ve yeni güncellemeleri önümüzdeki yıla kaldı.

Oyunun resmi internet sitesindeki yenilenen yol haritası Cyberpunk 2077‘nin DLC içerikleri ve yeni güncellemeleri için 2022 yılını işaret ediyor. 28 Ekim tarihinde değişen Cyberpunk 2077‘nin yol haritası şu anda geliştirme sürecinde olan şeyleri ve çıkış tarihlerini gösteriyor. Buna göre, “güncellemeler, iyileştirmeler ve ücretsiz DLC’ler” için 2022 senesi hedefleniyor.

Bundan önceki yol haritası 18 Ağustos’ta güncellenmişti ve burada “birden fazla güncelleme ve iyileştirme” ile “ücretsiz DLC’ler” için çıkış tarihi olarak 2021 sonu belirtiliyordu.

Oyunun güncelleme yol haritasının değişimi, geçen hafta Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3‘ün yeni nesil versiyonlarının 2022‘ye ertelenmesini takiben gerçekleşti. Geliştirici stüdyo CD Projekt Red, Cyberpunk 2077‘nin PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sürümlerini 2022’nin ilk çeyreğine, The Witcher 3‘ünkini ise 2022’nin ikinci çeyreğine ertelemişti.

Cyberpunk 2077’nin değişen yol haritası

2020’nin Aralık ayında çıkan Cyberpunk 2077 barındırdığı teknik sorunlar ve söz verilen içeriklerin oyunda yer almaması nedeniyle sancılı bir çıkış dönemi geçirmişti. Daha sonrasında stüdyo küçük ve büyük çaplı birçok güncelleme ile oyundaki hataları düzeltmeye başlasa da planlanan yol haritası bir hayli değişti.

CD Projekt Red, haziran ayına gelindiğinde art arda yayınladığı güncellemeler sonrasında oyunun “tatmin edici” seviyeye ulaştığını belirtmişti.

Oyunun ilk DLC içeriği geçen ağustosta yayınlanırken, en son büyük güncelleme olan 1.31 yaması ise eylül ortasında çıktı.

CD Projekt Red henüz değişen yol haritasıyla ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı.

CD Projekt Red BioShock Geliştiricilerini Bünyesine Kattı

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir