Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’nin Resmi Oynanış Fragmanı Yayımlandı!

Cyberpunk 2077’nin Resmi Oynanış Fragmanı Yayımlandı!

Cyberpunk 2077’nin resmi oynanış fragmanı, oyunla ilgili bilgiler verilen program Night City Wire’ın beşinci bölümünde yayımlandı.

Üst üste gelen ertelemelerle oyuncuları üzse de sunulan içeriklerle heyecanı diri tutan CD PROJEKT RED, Cyberpunk 2077 ile ilgili bilgilerin verildiği program Night City Wire’ın beşinci bölümünde de bizleri yeni içeriğe boğdu. Night City Wire’ın beşinci ve son bölümünde Keanu Reeves’in hayat verdiği karakter Johnny Silverhand ile, oyunun müzikleriyle ilgili verilen bilgilerin yanında Cyberpunk 2077’nin resmi oynanış fragmanı da oyuncularla paylaşıldı.

Cyberpunk 2077’nin Resmi Oynanış Fragmanı

Beş dakika on üç saniyelik bu videoda oyunun evreninde yapabileceklerimize, Cyberpunk 2077’nin sarmalayıcılığına ve geleceğin karanlığına şahitlik ediyoruz. Videonun başında ise oyunun geliştiricisi her projelerinde daha büyük ve kapsamlı oyunlar yapmaya kendilerini adadıklarından bahsediyor. Aşağıdan Cyberpunk 2077’nin resmi oynanış fragmanını izleyebilirsiniz. Videoda bahsedilen konuları kabaca yazımızda anlattık.

Ekonomik krizle birlikte nükleer bir çatışmanın etkisi altında kalan ABD’nin birçok yerinden insanlar, zaten oldukça kalabalık olan Night City’e akın akın göç ediyorlar. Dünyanın medeniyeti bozulmuş farklı farklı bölgelerinde baş gösteren yüksek suç oranları, kanun kaçaklarından kaçan insanlar, arka planda her ne kadar bozulmuş olsa da medeni bir gelecek vadeden Night City’i dolduruyorlar.

Dışarıdan gayet medeni ve teknolojik gözüken bu şehrin sokaklarında gözünü güç hırsı bürümüş olan çeteler, paralı askerler, ajanlar, suçlular cirit atıyor. Masum insanlar da bu karışıklıktan doğal olarak nasipleniyor.

Aksiyonu hiç bitmeyen bu şehirde bazı işleri halletmek için dışarıdan gelen birine ihtiyaç duyuluyor, o kişi de tam olarak biz oluyoruz. V. Kendi yeteneklerine güvenen, Night City’nin acımasız yeraltı dünyasında hayatta kalıp yükselmeye çalışan bir paralı asker.

Cyberpunk 2077, oyuncuya sunduğu özgürlüklerle dikkat çekiyor. İçinden çıkamayacağımız bir karakter düzenleme ekranı içeren oyunda istersek kendimizi adeta canlı bir silaha, istersek elektronik cihazlara erişebilen canlı bir bilgisayara, istersek de vahşi batıdan fırlamış bir kovboya dönüştürebiliyoruz. Kullandığımız puanlarla, tercih ettiğimiz silahlarla istediğimiz oyun şeklimize göre bir karakter yaratabiliyoruz. Cyberpunk 2077’de terminatör de olabilirsiniz, nişancı da olabilirsiniz, hacker da olabilirsiniz.

Çaldığımız bir mikroçipi kendimize taktığımızda bu mikroçipin popüler bir rock sanatçısı olan Johnny Silverhand’in dijital ruhunu içerdiğini anlıyoruz. Şiddete oldukça eğilimli olan bu ölü adam, çipi üreten büyük şirketi yerle bir etmeyi hedefliyor.

cyberpunk11

Oyunun resmi oynanış fragmanını nasıl buldunuz, nasıl bir oyun şekli izleyeceksiniz? Fikirlerinizi bizlerle yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın. Herkese iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir