Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk Yapım Ghostrunner Çıkış Tarihi Açıklandı!

Cyberpunk Yapım Ghostrunner Çıkış Tarihi Açıklandı!

Cyberpunk bir dünyada geçen hızlı ve aksiyon dolu yapım Ghostrunner çıkış tarihi açıklandı. Oyun PC, PS4 ve Xbox One için geliyor.

505 Games ve All in Games ortaklığında oyunculara sunulmaya hazırlanan ve bizleri Cyberpunk bir evrene gönderecek yapım çok yakında geliyor. Tek bir mermi ile ölebileceğiniz bu hızlı ve aksiyon dolu bu yapımda hız ve parkur yeteneklerinin yeri çok önemli. Demosu ile türün hayranı oyuncuları etkilemeyi başaran Ghostrunner için çıkış tarihi de resmen açıklanmış durumda.

“Harekete geçme zamanı geldi. Ghostrunner 27 Ekim’de burada olacak.

Playstation Plus ve PC kullanıcıları için %20 Xbox One kullanıcıları için %10 indirim fırsatını kaçırmamak için ön sipariş verin. Ayrıca ön sipariş ile 2 özel siber katanaya da erişebileceksiniz.”

Ghostrunner için bir beta programı de şu anda aktif durumda. Oyunun resmi Discord sunucusu ve bu bağlantı üzerinden erişebileceğiniz form ile başvuru yapmanız mümkün. Ayrıca Ghostrunner için güncellenmiş bir demo versiyonu da 29 Eylül’de Steam’de olacak. Oyunu ön sipariş etmek isterseniz şu anda Steam üzerinden %20 indirimli fiyatı ile 135,20₺’ye erişebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir