Anasayfa > Oyun Haberleri > Cypher’ın Aletleri, Aynı Takımdaki Raze ve Killjoy’un Yetenekleriyle Kırılamayacak

Cypher’ın Aletleri, Aynı Takımdaki Raze ve Killjoy’un Yetenekleriyle Kırılamayacak

VALORANT’ın sevilen ajanlarından Cypher’ın aletleri, artık takım arkadaşları olan Raze ve Killjoy’un yetenekleriyle kırılamayacak.

Tuzaklarıyla birlikte özellikle savunma tarafında çok etkili bir karakter olan Cypher, 1.11 yamasında aldığı büyük darbeyle bu gücünü yüksek oranda kaybetmişti. Öldükten sonra cihazlarının yeri gözüken ajanı oynayanların bunun dışında şikâyetleri de vardı. Raze ve Killjoy’un çantaları, nanosürüleri ve bombaları Cypher’ın aletlerini kırabiliyordu. Oyun esnasında kimin ne attığını takip etmenin çok mümkün olmadığı için Cypher’ın aletleri tabiri yerindeyse “güme” gidebiliyordu. Bu sorunu Reddit üzerinde dillendiren bir oyuncu, VALORANT’ın geliştirici ekibinden bir cevap aldı.

VALORANT Nick Değiştirme Yöntemi

Oyunun ajan tasarımcılarından rycoux, başlığın altına gelerek bu sorunu inceleyeceğini iletti. Raze’den bahseden kullanıcıya cevap olarak kendisinin haklı olduğunu belirten isim, bunun ardından Killjoy ile de aynı sorunun yaşandığını belirten bir oyuncuya da olumlu cevap verdi.

“Bu konuyu incelediğimi hatırlıyorum, aynı takımdaki Raze’in Cypher’ın tuzaklarını patlatmaması daha iyi  olurdu. Gözümden kaçmış, kusura bakmayın, haftaya bu konuyu inceleyeceğim.”

Cypher 1.11 güncellemesiyle aldığı zayıflatmadan bu ufak düzeltmeyle kolayca kurtulamayacak olsa da bu açıklama Cypher oyuncularının gönlüne su serpmiş durumda. Peki siz oyunu daha da dengeleyebilmek için hangi ajanlara nasıl güncellemelerin gelmesini önerirdiniz?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir