Anasayfa > Oyun Haberleri > Days Gone PC Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Days Gone PC Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

PlayStation özel oyunu olarak çıkış yapan ve oyuncularla farklı bir platformda buluşmak için gün sayan Days Gone PC çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı. Detaylar haberimizde. 

Takvimler 2019 yılını gösterirken geliştirici koltuğunda Bend Studio‘nun oturduğu Days Gone çıkışını gerçekleştirdi. Oyuncuları bir zombi kıyametinin yaşandığı dünyaya davet eden yapım PlayStation 4 konsolu için çıkışını gerçekleştirdi. Diğer PlayStation özel oyunları yanında birazcık sönük kalsa da yine de genel olarak iyi eleştiriler ile karşılanmış olan Days Gone özellikle yaratılan atmosfer ve sürü halinde hareket eden büyük zombi kolonilerinin yarattığı gerginlik ile dikkatleri üzerine topluyordu. Bir diğer PlayStation özel oyunu olarak çıkış yapan ve sonrasında PC platformu için de geleceği duyurulan Horizon Zero Dawn sonrasında PC için çıkış yapacak bir diğer PlayStation oyunu da Days Gone olmuştu.

Days Gone Sistem Gereksinimleri

Days Gone PC Çıkış Tarihi ve Fiyatı

PC kanadında oyuncular tarafından merakla beklenen Days Gone için nihayet elimizde bir çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı var. Hem Epic Games Store, hem de Steam üzerinden satışa sunulacak olan Days Gone‘ın fiyatı 279 TL olarak açıklanmış durumda. Yapımın çıkış tarihi olarak ise 18 Mayıs 2021.  Bizleri zombi salgınının başlamasının ardından 2 yıl sonrasına davet eden yapımda ana karakterimiz Deacon St. John‘ın maceralarına ortaklık edeceğiz. Motoru ile bir eşyadan çok daha fazlası bir bağa sahip olan Deacon‘ın bu tehlikelerle dolu dünyada en büyük yardımcılarından biri de yine motoru olacak. Adeta bir karaktermiş gibi oyunda apayrı bir yere sahip olan ve oynanış mekaniklerini zenginleştiren motorumuz oyun içerisinde geliştirmemiz de mümkün.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir