Anasayfa > Oyun Haberleri > Days Gone PC Versiyonu Grafikleri ile Göz Kamaştıracak

Days Gone PC Versiyonu Grafikleri ile Göz Kamaştıracak

Oyuncular tarafından merakla beklenen Days Gone PC versiyonu grafikleri ile de iyi bir performans vadediyor. Detaylar haberimizde.

PlayStation platformuna özel olarak 2019 yılında çıkışını gerçekleştiren Days Gone oyuncuları zombilerin istila ettiği bir kıyamet sonrası dünyaya davet ediyor. Bend Studio tarafından geliştirilen ve özellikle de zombi sürülerinin davranışları, verdikleri tepkiler ve yaratılan atmosfer ile adından söz ettirmeyi başarmış olan yapım hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından eksiklikleri belirtilse de genel olarak olumlu tepkiler ile karşılanmıştı. Geride bıraktığımız şubat ayı içerisinde de Days Gone‘ın PC platformu için de çıkışını gerçekleştireceği açıklanmıştı. Bir PlayStation özel oyununun PC için de çıkış yapacak olması da haliyle oyuncuları heyecanlandırmıştı. PC çıkışı dört gözle beklenen Days Gone için Bend Studio tarafından da yeni bilgiler geldi.

Days Gone PC Versiyonu Konsollardan Daha Zengin Olacak

Geliştirici ekibin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyuruya göre Days Gone PC sürümü grafikleri ile PC‘de çok daha üstün bir görsellik ortaya koyacak. Sınırsız kare hızı, yenilenmiş ve yükseltilmiş grafikler, ultra geniş monitör desteği gibi iyileştirmeler ile çıkış yapacak olan oyun ayrıca başarımlara da sahip olacak. PC oyuncularına yeniden elden geçirilmiş olarak sunulacak olan Days Gone‘ın nasıl bir performans sergileyeceğini hep birlikte bekleyip göreceğiz. İçerisinde bulunduğumuz 2021 yılının bahar aylarında çıkması beklenen Days Gone için henüz açıklanmış net bir tarih ise maalesef bulunmuyor.

Days Gone Sistem Gereksinimleri

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir