Anasayfa > Oyun Haberleri > Dead Cells’in Yeni Güncellemesi Aralık Ortasında Geliyor

Dead Cells’in Yeni Güncellemesi Aralık Ortasında Geliyor

Uzun zamandır ses vermeyen oyun Dead Cells’in yeni güncellemesi aralık ayının ortasında oyuncularla buluşacak. 

2D grafikleriyle, güzel tasarımıyla sevilen rogue-lite oyun Dead Cells uzun zamandır yeni bir güncelleme almamıştı. Geliştirici ekip Motion Twin’in paylaştığı blog yazısında ise gelecek olan güncellemenin içeriğinden ve tarihinden bahsedildi. Dead Cells hayranları, birçok farklı ögeyi oyuna katacak olan güncellemeye aralık ayının sonunda kavuşacak. Steam’de yapılan açıklamaya göre Dead Cells’e yeni bir silah, yeni bir yaratık, yeni kostümler, yeni diyet seçenekleri gibi birçok şey eklenecek. Önümüzdeki aylarda ise oyunla ilgili daha da büyük haberlerin yolda olduğu ifade edildi.

Dead Cells’in Yeni Güncellemesi Oyuna Neleri Ekliyor?

Birkaç aydır sessiz kaldığı için özür dileyen ekip, son aylarda çok meşgul olduğunu ve özellikle ikinci bir karantinanın kendilerini kötü etkilediğini belirtti. Motion Twin, bunun ardından oyuncuları bekleyen yeniliklerden bahsederek ilerleyen aylarda daha büyük haberlerin de geleceğini söyledi. Dead Cells’in yeni güncellemesi kapsamında oyuna eklenecek olan ögeler ise aşağıdaki şekilde listelendi.

  • Yeni silah
  • Yeni yaratık
  • Yeni lore odası
  • Yeni kostümler
  • Yeni diyet seçeneği
  • Şu an test etmekte olduğumuz, dolayısıyla onaylayamayacağımız birkaç değişiklik

Aralık ayının ortasında geleceği söylenen bu güncelleme hazır olduğunda geliştiriciler Dead Cells oyuncularını tekrar bilgilendirecek. Bakalım oyunun yeni güncellemesi zor oynanışıyla dillere destan olmuş Dead Cells oyuncularını memnun edebilecek mi?

Düşüncelerinizi bizlerle belirtmekten çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir