Anasayfa > Oyun Haberleri > Dead Space Remake İçin 2022 Sonbaharı Planlanıyormuş

Dead Space Remake İçin 2022 Sonbaharı Planlanıyormuş

2008 yılında çıkış yapan devrimsel korku oyununun remake versiyonu için EA Games geliştiricilerinden haber var. Dead Space Remake 2022 sonbahara planlanıyormuş.

Dead Space’in piyasaya sürülüşü üzerinden yaklaşık 13 sene geçmişken yayımlanan teaser ile hayranlarını heyecanlandırmıştı bizi EA Games. Ancak remake için çıkış tarihi ile alakalı ne bir söylenti ne de resmi bir ağızdan açıklama vardı. VentureBeat yazarı Jeff Grubb ise dün yayımladığı yazısında bu durumu değiştirdi. Önceki yazıları ile söylenti bazında yazdığı haberlerinin genel olarak tuttuğunu bildiğimiz yazar, geliştiricilerle yakın bağlantılara sahip kaynakları işaret ederek eğer geliştirme süreci plana göre giderse oyunun çıkışının 2022 sonbahar dolaylarında gerçekleşeceğini belirtti. Bu da oyunun piyasaya adım atacağı tarihin yaklaşık bir buçuk sene uzakta olduğu anlamına geliyor.

Dead Space Remake ile alakalı söylentiler ışığında EA Games‘te ilgili bir kişiye ulaşan Grubb‘ın aldığı yanıt “Şu an için bir çıkış tarihi yayımlamadık ve söylentiler ve spekülasyonlar ile alakalı herhangi bir yorumumuz bulunmuyor. Lâkin hayranların remake için heyecanlı olduğunu görmek bizi mutlu etti.” şeklinde. Bunların yanında, şirketin 2021 sonuna doğru oyunla alakalı daha fazla bilgi yayımlaması ve bir fragman ile hayranlarını bilgilendirmesi bekleniyor. Oyunun çıkış tarihi ile alakalı bir ipucuna sahip oluşumuz da yüksek ihtimalle fragmanın yayımlanması ışığında gerçekleşecek ancak şu anda oyunla alakalı her bilgi söylenti düzeyinde kalacaktır diyebiliriz.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir