Anasayfa > Oyun Haberleri > Dead Space Remake Orijinal Oyundan Çıkarılmış İçerikleri Dahil Edecek

Dead Space Remake Orijinal Oyundan Çıkarılmış İçerikleri Dahil Edecek

EA Play Live üzerinden PC ve yeni nesil konsollarda duyurularak dedikoduları doğrulayan Dead Space remake kesilmiş içerikleri eklenerek yenilenecek.

EA Dead Space Remake Projesini Resmen Duyurdu

 

Yaratıcı yönetmen Roman Campos-Oriola, IGN ile yaptığı röportajda ekibin Dead Space remake için planladıkları yaklaşımları ve sahip oldukları imkanları dile getirirken ekibin orijinal Dead Space bölüm tasarımları arasında çıkarılan kısımları keşfettiklerini ve stüdyonun bu kısımları yeni oyuna ekleyebileceğini belirtti. “Orijinal Dead Space‘in orijinal bölüm tasarımı ile başladık. Komik olan şey ekip tarafından gönderilmesi öncelikli olan tekrarlamaları görebiliyorsunuz. İlk bölümde, başta belli bir şekilde yapmak istedikleri koridoru görebiliyorsunuz, ardından teknik kısıtlamalar veya başka bir sebepten değiştirmelerine anlam veriyorsunuz.”

Dead Space Remake

Ayrıca EA Motive orijinal Dead Space hikayesi için Dead Space 2 ve 3‘den fikir almakla kalmayıp devam oyunlarındaki bazı özellikleri de ekleyecek. Campos-Oriola bu fikri “Hikayeye katmak istediğimiz bazı iyileştirmeler var. Orijinal oyunda işe yaramadıkları için ‘iyileştirme’ değil, sonradan gelen şeyler için ‘iyileştirme’ olacaklar. ‘Buna referans verebilmemiz ya da bununla bağlantı kurabilmemiz ilginç olur’ şeklinde düşünüyoruz.” ifadeleriyle belirtti. Özelliklere gelecek olursak, geleceği kesin olan şeylerden biri Dead Space 2′deki gibi sıfır yerçekimi bölümleri.

EA Motive, Dead Space 3‘ün yaptığı hatadan kaçınarak oyun içi satın alma eklemeyecek, ki bu serinin hayranlarının kalbini kazanmak için ilk adım olabilir. Dead Space remake henüz geliştirme aşamasının başlarında, bu yüzden kesin bir çıkış tarihine sahip değil.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir