Anasayfa > Oyun Haberleri > Death Stranding Director’s Cut P.T. Göndermesi İçeriyor

Death Stranding Director’s Cut P.T. Göndermesi İçeriyor

Hideo Kojima’nın en yeni oyunu Death Stranding Director’s Cut oyununda P.T. göndermesi yer aldığı ortaya çıktı. P.T., Kojima’nın bir önceki oyun projesi olan ve iptal edilen Silent Hills’in oynanabilir demosuydu.

Japon oyun yönetmeni Hideo Kojima‘nın 2019’da çıkan Death Stranding adlı oyunu 24 Eylül 2021‘de PlayStation 5 için Director’s Cut versiyonu ile yeniden piyasaya sürüldü. Oyunun bu versiyonunda orijinal sürüme kıyasla geliştirilmiş görsellerin yanı sıra yeni ek bölümler, mekanikler ve çeşitli içerikler bulunuyor.

Ek içerikler dışında Death Stranding Director’s Cut içerisinde P.T. göndermesi de yer aldığı ortaya çıktı. Suzi Hunter adlı YouTuber tarafından fark edilen ve Twitter’da paylaşılan bir görselde, oyunun ana karakteri Sam Porter Bridges‘ın Özel Odası’nda bulunan duş kabininde orijinal oyunda yer almayan bir yaratık göze çarpıyor.

Daha sonra Reddit‘te paylaşılan bir videoda da aynı yaratığın nasıl ortaya çıktığı gösteriliyor. Paylaşımın altında birçok kişi bunun Kojima‘nın iptal edilen oyun projesi Silent Hills‘in oynanabilir demosu olan P.T.’ye gönderme olduğu yönünde yorumda bulundu.

Hideo Kojima Gerçek Zamanlı Olarak Değişen Oyunlar Yapmak İstiyor

Hideo Kojima henüz Konami‘den ayrılmadan önce Silent Hills adlı korku oyunu üzerinde çalışıyordu ve P.T. bu oyun için piyasaya sürülen kısa bir demoydu. Projenin iptal edilmesi nedeniyle P.T., PlayStation Store‘dan kaldırılmıştı. Kaldırılmadan önce indirilip yüklenen PlayStation 4 konsolları üzerinden P.T. hala oynanabiliyor.

Reddit’te paylaşılan Death Stranding Director’s Cut P.T. göndermesi videosu:

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir