Anasayfa > Oyun Haberleri > Deliver Us the Moon Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Deliver Us the Moon Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Halihazırda PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch gibi birçok platformda bulunan Deliver Us the Moon, yeni nesil konsollar olan PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e geliyor. Detaylar haberimizde.

KeokeN Interactive tarafından geliştirilen ve yayıncılığı Wired Productions tarafından üstlenilen bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us the Moon, 28 Eylül 2018’de çıkışını yapmıştı. Halihazırda PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarında yer alan yapımın yeni nesil konsollara da geleceği duyuruldu. PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarında Ray Tracing desteği alacak oyun, aynı zamanda yeni nesilde büyük önem taşıyan yükleme süresinde de büyük geliştirme alacak. Oyuncular, yeni nesilde Deliver us the Moon’un sunduğu bilim kurgu – gerilim deneyimini tekrar yaşama fırsatına sahip olacak.

Deliver us the Moon, bizlere tek başına bir göreve giden astronotun hikayesini anlatıyor. Dünya kaynaklarının tükendiği yakın bir gelecekte büyük önem taşıyan bir ay kolonisi ile bağlantı kesiliyor. Bunun üzerine görevlendirilen bir astronotu yönetiyoruz. Keşfe açık bir ay bizleri bekliyor. Oyun bilim kurgu ve gerilim unsurlarını oyuncuya deneyimletmeyi amaçlıyor. Yeni nesil versiyonu ile daha gerçekçi gölgelendirmeler ile daha kaliteli bir oyun deneyimi hedefleniyor. Açıklanana göre PlayStation 4 ve Xbox One sahipleri, oyunu ücretsiz olarak yeni nesil versiyonlarına yükseltebilecek.  Yeni nesil versiyonu için bir tarih verilmemiş durumda.

Siz Deliver Us the Moon’u nasıl buldunuz? Daha önce oynadınız mı veya oynamadıysanız oynamayı düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir