Anasayfa > Oyun Haberleri > Destiny 2: Beyond Light Steam’de En Çok Satan Oyun Oldu

Destiny 2: Beyond Light Steam’de En Çok Satan Oyun Oldu

Yeni genişleme paketi Destiny 2: Beyond Light Steam oyun satışlarında zirveye oturdu. Detaylar haberimizde.

10 Kasım’da çıkış yapan Beyond Light, Shadowkeep’ten sonra Destiny 2’yi genişleten yeni paket oldu. Çıkışıyla beraber satış tarafında Phasmophobia‘yı geride bırakan DLC, birçok Destiny 2 oyuncusundan olumlu karşılık almayı da başardı.

Destiny 2 Beyond Light, Steam üzerinde 170 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Legendary Edition ise 297 TL’lik fiyatıyla Destiny 2: Forsaken, Destiny 2: Shadowkeep ve yeni paketi bünyesinde barındırıyor.

Destiny 2: Beyond Light Deluxe Edition ise son haftanın en çok satan oyunu oldu. Listenin ikinci sırasında ise yine Beyond Light + Season sürümü yer alıyor. Çok satan oyunlar sıralamasında zirveye çivi çakan aksiyon FPS oyunu yeni genişleme paketiyle büyük ses getirdi. Paketin ilk sekansı olan Season of the Hunt fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Yeni genişleme paketi oyuncuları Jüpiter’in uydusu Europa’ya götürecek. Traveler’i yok etmeyi hedefleyen Kell Eramis’e karşı mücadele verecek olan oyuncular yeni paketle beraber Stasis alt sınıfına da erişim hakkı kazanacak. Beyond Light ilk Destiny oyunundan hatırladığımız Exo Stranger’i de tekrar hikayeye ekliyor.

Bungie, Işığın Ötesinde olarak Türkçeye çevirebileceğimiz yeni içerik paketinin Destiny serisi için yeni bir başlangıç olacağını düşünüyor. Geçtiğimiz hafta çıkış yapan paket ile beraber birçok lokasyon da oyundan çıkarıldı. Geliştirici firma böylece oyunun sistem hafızasında kaplayacağı boyutu da azaltmayı hedefliyor.

Luke Smith’in direktörlüğünü yaptığı genişleme paketi Beyond Light PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S platformları için çıkış yaptı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir