Anasayfa > Oyun Haberleri > Deus Ex Cyberpunk 2077 Geliştiricilerini Tebrik Etti

Deus Ex Cyberpunk 2077 Geliştiricilerini Tebrik Etti

Deus Ex Cyberpunk 2077 geliştiricilerini çıkış günlerinde yalnız bırakmadı. Kutlama mesajı ise elbette Twitter üzerinden geldi.

Ha çıktı, ha çıkacak derken Cyberpunk 2077 bir Half Life 3 hikayesine dönmekten kendini son anda kurtardı. Göz kanatan sarı zemin üzerine açıklama üzerine açıklama yayınlayan Cyberpunk 2077 geliştiricileri, internetin şaka konusu olmuşlardı. Sosyal medya üzerinden sarı zemin üzerine parodi açıklamaları bir bir geledursun, 2020’nin en çok beklenen oyunu sene bitmeden oyunseverlerle buluşacak.

Çıkış gecesinde Deus Ex Twitter hesabı da, CD Projekt Red‘in mutlu gününe kayıtsız kalmadı. Deus Ex Twitter hesabı üzerinden yayınladığı bir tweet ile, Cyberpunk 2077’yi çıkışlarından dolayı tebrik etti. Bununla da kalmayan Deus Ex, illüstrator Tholia Bentz tarafından çizilen bir dijital çizimi de tweetlerine ekledi. Dijital oyun tarihinin en minnoş crossoverlarından birine sahne olan çizim, aynı endüstride çalışan insanların birbirlerine rakip değil destek olması gerektiğini en güzel örneklerinden biri oldu.

Cyberpunk 2077 FPS Arttırma

Deux Ex’in bu jestine Cyberpunk 2077 Twitter hesabı da kayıtsız kalmadı. Meslektaşlarına bir GIF’le cevap veren hesap, oyunseverlerin kalplerini eritti.

Ancak herkesin kalbi erimedi. Oyunun çıkmasını çok uzun süredir bekleyen ve bir çoğu ön sipariş vermiş olan oyuncular, Twitter yorumlarında geliştiriciye dert yandı. Hem konsolda, hem de masaüstünde ciddi performans sorunları yaşadıklarını ve oyunun crash’lerden geçilmediğini belirten oyuncuları memnun etmekse bir GIF’le mümkün olmayacak gibi görünüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir