Anasayfa > Listeler > En İyi 25 Hayatta Kalma Oyunu – Dev Liste (2022)

En İyi 25 Hayatta Kalma Oyunu – Dev Liste (2022)

Hayatta kalma türü son yıllarda oyun dünyasının en popüler türlerinden ve uzun süre de öyle kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Gelin biz de türün yükselen yıldızları olan en iyi hayatta kalma oyunları hangileriymiş bir göz atalım.

Issız bir adaya düşseniz ne yapardınız? Yada birbirinden garip ve doğaüstü düşmanlarla dolu bir bölgeye? ”Bunların olma ihtimalleri yok denecek kadar az” diye düşünenlerden misiniz? Öyleyse olası bir savaş durumunda neler yapabileceğinizi görmek ister misiniz?

En İyi Hayatta Kalma Oyunları

Son yılların en popüler oyun türlerinden olan hayatta kalma yapımları bu soruların tümüne eğlenceli yanıtlar bulmamıza olanak sağlıyor. Türe mensup pek çok farklı konseptte oyun en temel içgüdümüz olan hayatta kalma arzusunu biraz daha kamçılayıp bu dürtümüzü tatmin etmemize yardımcı oluyor. Türün hayranıysanız ve yeni bir şeyler deneyimlemek istiyorsanız yada hayatta kalma oyunlarına ilk adımınızı atmak istiyorsanız en iyileri derlediğimiz listemize buyun birlikte bakalım.

Minecraft

İşte gerçek bir klasik! Minecraft oyun dünyasına ilgisi olsun yada olmasın çoğu kişinin adını mutlaka duymuş olduğu bir yapım. Küplerden oluşan bu uçsuz bucaksız dünyada yapabileceklerinizin sınırı yalnızca sizin hayal gücünüz ile alakalı. Elinizde hiçbir şey olmadan başladığınız oyunda ilk gördüğünüz ağaçtan elde edeceğiniz ilkel aletlerin ardından basamak basamak ilerleyerek kendi ortaçağ şatonuzu, hatta ve hatta kendi modern kentinizi bile kurmanız mümkün. Elbette madenlerde, ormanlarda ve geniş çöllerde karşınıza çıkabilecek pek çok farklı düşman için de her zaman tetikte olmanız gerekiyor.

En iyi hayatta kalma oyunları

Subnautica

Devasa su kütleleri insana huzur vermenin yanı sıra aynı zamanda her zaman biraz da olsa ürkütücüdür. Subnautica‘da uzay gemimiz neredeyse tamamı sularla kaplı bir gezegene düşüyor ve maceramız başlıyor. Suyun altını keşfettiğimiz, hayatta kalmak için çevremizde bulunan kaynakları kullanarak aletler, üs ve çeşitli araçlar inşa ettiğimiz yapım farklı yapısı ile sizi avucunun içine alacak. ”Yok bu beni kesmedi” derseniz ise de Subnautica: Below Zero‘yu deneyimleyebilir, kendinizi bir de buz gezegeninde deneyebilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir