Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo 2 Remake – Diablo II: Resurrected Duyuruldu!

Diablo 2 Remake – Diablo II: Resurrected Duyuruldu!

BlizzConline tüm hızı ile devam ederken söylentileri bile oyuncuları heyecanlandıran Diablo 2 remake resmi olarak duyuruldu. Detaylar haberimizde.

1996 yılında yayınlanan ilk oyunun ardından 2000 yılında hayatımıza giren ikinci oyunu ile Diablo serisi neredeyse bir neslin oyun alışkanlıklarını yeniden tanımladı. Yepyeni bir çağ başlattığını gönül rahatlığı ile söyleyebileceğimiz Diablo 2 özellikle de üçüncü oyunun yarattığı hayal kırıklığının ardından hala hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip. Geçtiğimiz dakikalarda BlizzConline‘da duyurusu yapılan Diablo 2 Remake haberi oyuncuları bir hayli heyecanlandırmış vaziyette.

Etkinlik öncesi yapılan sızıntıları da haklı çıkartmış olan Diablo II: Resurrected orijinal oyunun ve ek paketlerinin oynanışını koruyarak oyunu 3D grafikler eşliğinde PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Nintendo Switch platformlarına getirecek. Oyunda özelleştirme seçeneklerine sahip olacak Barbarian, Paladin, Amazon, Necromancer, Sorceress, Druid ve Assassin dahil olmak üzere toplamda 7 sınıf bulunacak. Assassin ve Druid sınıfları oyuna Lord of Destruction ek paketi ile eklenecekler. Merakla beklenen yapımın net çıkış tarihi belirtilmemiş olsa da bu yıl oyuncularla buluşacağı duyurulmuş vaziyette. Oyunun PC alfa testine de kaydolabileceğinizi hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir