Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo 2 Resurrected Sunucu Problemleri Yaşamaya Devam Ediyor

Diablo 2 Resurrected Sunucu Problemleri Yaşamaya Devam Ediyor

Diablo 2 Resurrected sunucu bağlantı problemleri oyunun geçen ayki çıkışından bu yana devam ediyor.

Blizzard, Diablo 2 Resurrected‘ın sunucu problemlerini henüz çözebilmiş değil. Eylül ayındaki çıkışından bu yana birçok oyuncu Diablo 2 Resurrected sunucularına bağlanmakta ve oyunu başlatmakta zorluklar yaşıyor. Blizzard bu nedenle oyunun çıkışından kısa bir süre sonra oyuna erişimi tamamen kapatarak plansız bir bakım çalışması yapmıştı. Bu çalışmanın ardından bazıları oyunu başlatabilse de önemli bir kesim hala oyuna giriş yapamıyor.

Diablo 2 Resurrected sunucu problemleri devam ederken Blizzard, Eurogamer’a yaptığı açıklamada sorunu çözmek adına çalıştıklarını belirtti:

“Diablo 2 Resurrected’ta bazı oyuncuların yaşadığı sorunlardan haberdarız ve bu sorunları araştırıyoruz. Tüm platformlarda acil bir bakım gerçekleştirdik ve durumu yakından takip ederek çözüm gereken durumlarda ileri iyileştirmeler yapıyoruz. Biz ilerleme kaydederken sabır gösteren oyunculara teşekkür ediyor ve Diablo 2 Resurrected’ı dünya çapındaki tüm oyuncular için stabil bir hale getirmek adına kısa ve uzun dönemli düzeltmeler üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığımızdan emin olmanızı istiyoruz.”

Blizzard‘ın klasikleşen RPG‘sinin remaster versiyonu olan Diablo 2 Resurrected, şirketin içinde bulunduğu cinsel istismar davası sürecinde piyasaya sürdüğü ilk oyun projesi. 2000 yılında çıkan orijinal oyunu Blizzard North stüdyosu geliştirmişti, elden geçirilmiş versiyonu Diablo 2 Resurrected ise Vicarious Vision tarafından hazırlandı.

Diablo 2: Resurrected, 23 Eylül 2021‘de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC (Battle.net) platformları için çıkış yaptı.

Activision Blizzard 18 Milyon Dolarlık Tazminat Ödeyecek

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir