Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo 4 Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Diablo 4 Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Diablo 4 çıkış tarihi sızdırıldı. Oyunun yayımlanacağı tarih Microsoft Store’un kaynak kodlarında tespit edildi.

Diablo serisinin yeni oyunu milyonlarca oyuncu tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Bununla beraber oyun için bugüne kadar resmi bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Geçmişte yapılan açıklamalarda Activision Blizzard oyunun 2022’de çıkmayacağını duyurdu ve 2023 için açık kapı bıraktı.

Pek çok oyuncu ise oyunun 2023’ün ilk çeyreğinde çıkacağını tahmin ediyor. Ortaya çıkan bir sızıntı bu tahminlerin doğru olabileceğini gösteriyor.

Diablo 4 Çıkış Tarihi

Aggiornamenti Lumia rumuzlu bir kullanıcıdan gelen paylaşıma göre Diablo 4 çıkış tarihi 5 Haziran 2023 olarak belirlendi. Haberin aslı kaynağı ise Microsoft Store’da yaşanan bir sızıntıyla alakalı. Lumia’nın paylaşımına göre oyunun çıkış tarihi sitenin kaynak kodları arasında tespit edilebiliyor. Sızdırılan bilgiler arasında oyunun 80 GB boyutunda olacağı da yer alıyor.

Ayrıca oyunun üç farklı versiyonla geleceği ve bunların Standard, Deluxe ve Ultimate olacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor Henüz Microsoft’tan söylentilere dair resmi bir açıklama gelmedi. Fakat oyun dünyası The Game Awards etkinliğinde Diablo 4 ile ilgili yeni duyuruların yapılacağını düşünüyor.

Microsoft, Nintendo ve Valve ile 10 Yıllık Call of Duty Anlaşması İmzaladı

İlk olarak 1996’da hayatımıza giren Diablo serisi kısa sürede oyun dünyasının en büyük fenomenlerinden birisi haline geldi. Aksiyon macera türündeki Diablo serisi özellikle rol yapma konusunda oyuncuya sunduğu derinlik ile ön plana çıkıyor.Efsanevi serinin yeni üyesi uzun bir zamandır heyecanla bekleniyor.

Oyunun yapımcıları geçtiğimiz süreçte Diablo 4’ün hikayesinin dallanıp budaklanan esnek bir yapıya sahip olduğunun altını çizdi. Diablo II Ressurected de serinin ikinci üyesini yeni nesil oyun standartları ile güncelleyerek oyun dünyasında yerini aldı.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir