Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo 4 Geliştirme Güncellemesi Görsellik Üzerinde Duruyor

Diablo 4 Geliştirme Güncellemesi Görsellik Üzerinde Duruyor

Diablo 4 geliştirme güncellemesi sanat yönetmenliğine ve oyunun görsellerine ayrıldı. Hayranların beğenisine sunulan taslaklar oldukça iddialı.

Valve’in Half Life’ı ne ise, Blizzard’ın Diablosu da o. Oyun tarihine damgasını vurmuş ve kült haline gelmiş bu iki oyunun yenileri bir türlü çıkamıyor. Daha önce Diablo 3 için senelerce beklemiş olan nesil Diablo 4’te daha iyi bir performans bekliyorduysa, Blizzard bu iyimserliği boşa çıkardı. An itibariyle oyunla ilgili düzenli giden tek şey Blizzard’ın her yılın çeyrek sonlarında yayınladığı geliştirme raporları. Haziran sonuyla birlikte yayınlanan yeni güncellemede ise, taslak olduğu vurgulanan bir dizi konsept sanat çalışması öne çıkıyor.

Diablo II: Resurrected Sistem Gereksinimleri

Taslak ya da değil, ne konsept parçalara ne de sanat yönetimine kimsenin diyecek sözü yok. Blizzard bünyesinde oyun sektörünün en iyi sanatçılarını barındırıyor. Nitekim güncellemeyle birlikte görücüye çıkan ve bitirilmemiş olduğu vurgulanan parçalar, bir çok diğer stüdyonun bitmiş işlerine bile parmak ısırtacak cinsten. Blizzard oyunlarından alışkın olduğumuz renkli ve parlak ancak bir o kadar da zevkli tonlar Diablo 4’te de bizi bekliyor. Bizi beklemeyen tek şey, oyunun çıkış tarihi.

Diablo 4 geliştirme güncellemesi dahilinde oyunun sanat yönetmeni John Mueller, baş karakter tasarımcısı  Arnaud Kotelnikoff ve karakter sanat yönetmeni Nick Chilano’dan mesajlar bulunuyor. Her biri birbirinden yetenekli olan sanatçılar, Diablo 4 için yaptıkları çalışmayı detaylarıyla anlatıyor. Oyunları, Diablo serisini ve Blizzard’ı sevenler kadar, oyun sektörüne ilgi duyan ve sanata meraklı herkesin yararlanabileceği detaylı bilgiler de raporun güzel yönleri arasında yerini alıyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir