Anasayfa > Oyun Haberleri > Dirt 5 Playgrounds Modu Gamescom 2020’de Tanıtıldı!

Dirt 5 Playgrounds Modu Gamescom 2020’de Tanıtıldı!

Codemasters tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Dirt 5 oyununun Playgrounds adı verilen yeni modu 27 Ağustos 2020 TSİ: 21.00’da düzenlenen Gamescom Opening Night Live etkinliğinde tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

Özellikle Rally yarış oyunu denince oyun sektöründe hemen akla gelen Codemaster tarafından geliştirilen ve yayınlanan DIRT serisinin merakla beklenen yeni oyunu DIRT 5, hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Dirt 5’in Playgrounds adlı modu Gamescom Opening Night Live etklinliğinde biz oyunculara duyuruldu.

Dirt 5 Playgrounds Modu Hakkında

Dirt 5’te yer alacak Playgrounds modu, oyuncuların istediği gibi kişiselleştirdiği özel bir arena yaratmasını ve bu arenayı diğer oyuncularla paylaşmasına olanak sağlayan bir mod olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular Güney Afrika’da yer alan Cape Town stadyumundan Arizona’ya kadar birçok yerde çeşitli alanlarda, çeşitli rampalardan ateş halkalarına farklı engellerin ve parkurların yer aldığı arenalar tasarlayabilecek ve bu arenalara üç farklı mini oyun modundan birini atayabilecekler.

Dirt 5 Ne Zaman Çıkıyor?

Dirt serisinin yeni oyunu Dirt 5, 9 Ekim 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Oyunun yeni nesil konsollar olan PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları ise 2020 sonlarında ve son olarak Stadia versiyonu ise 2021 başlarında çıkışını yapacak.

Bakalım Codemasters tarafından geliştirilen Dirt 5, Playgrounds modu ve heyecanlı yarışlarıyla beklentileri karşılamayı ve yeni nesilde başarılı bir çıkış yapmayı başarabilecek mi?

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir