Anasayfa > Oyun Haberleri > Disintegration Teknik Beta Yakında Başlıyor

Disintegration Teknik Beta Yakında Başlıyor

Halo serisinden tanıdığımız Marcus Lehto imazı taşıyan Disintegration için teknik kapalı beta sürecine artık sayılı günler kaldı.

disintegration

Marcus Lehto’nun stüdyosu olan V1 Interactive tarafından geliştirilen ve Private Division tarafından yayınlanacak olan yeni FPS Shooter oyunu Disintegration çok yakında oyuncularla buluşacak. Teknik Kapalı Beta test süreci çok yakında başlayacak. Oyun daha sonrasında da açık beta sürecine geçecek.

Oyunun Teknik Kapalı Beta tarihleri;

Salı | 28 Ocak 2020 | 19:00- 22:59
Çarşamba | 29 Ocak 2020 | 19:00- 22:59

olarak belirtilirken Açık Beta tarihi ise 31 Ocak – 1 Şubat tarihleri duyuruldu.

Oyunun her iki beta sürecinde de oyuncular 3 Multiplayer modundan 2’sini deneme fırsatı bulacak. Beta sürecine açık olacak Disintegration modlarının isimleri ise Retrievial ve Control. Retrieval modunda bir takım kargoyu belirli alana götürmeye çalışırken diğer takım ise kargoyu koruyarak rakip takıma engel olmaya çalışacak. Control adı verilen oyun modunda ise takımlar bölgeleri ele geçirerek rakip takıma üstünlük kurmaya çalışacak.

Disintegration beta süreci boyunca oyuncular oyundaki her biri ekiplerden 7’sine erişim sağlayabilecek. Bu ekipler arasında küçük nükleer bombalar kullanan Warhedz ve hasar güçlendirmelerine sahip Tech Noir ekipleri de yer alacak. Şimdi sizleri oyunun Teknik Beta videosuyla baş başa bırakıyoruz.

https://youtu.be/4vmDVqv_cH0

Disintegration beta süreçleri hakkında detaylı bilgi için oyunun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir