Anasayfa > Oyun Haberleri > Doom Eternal Crack Kurbanı Oldu!

Doom Eternal Crack Kurbanı Oldu!

Oyuncular tarafından uzunca bir süredir merakla beklenen ve geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Doom Eternal Crack kurbanı oldu! Detaylar haberimizde.

Bethesda‘nın popüler aksiyon FPS serisi Doom serisinin son oyunu Doom Eternal geçtiğimiz günlerde çıkış yaptı. Oyuncular ve otoriteler tarafından da oldukça beğenilen oyun Metacritic üzerinden 90 puan aldı ve ünlü sitenin ”mutlaka oynanmalı” kategorisine girmeye de hak kazandı. Ülkemizde PC kullanıcıları için 199 TL, PS4 kullanıcıları için ise 469 TL fiyat etiketi ile piyasaya sürülen oyun daha çıkışının üzerinden sayılı günler geçmesine rağmen korsana yenik düştü.

Doom Eternal crack

Denuvo korumasına sahip olan oyun Bethesda‘nın yaptığı kritik bir hata sonucunda cracklenerek malum ortamlarda yerini almaya başladı. Bir Reddit kullanıcısı tarafından farkına varılan hata konusunda elbette korsanlar da harekete geçmekte gecikmediler. Reddit kullanıcısı ise fark ettiği hatanın nasıl kullanılabileceği konusunda Reddit üzerinden bir başlık açarak diğer kullanıcılar ile hatanın detaylarını paylaştı.

Oyunun çıkışını gerçekleştirdikten neredeyse saatler sonra TBD adlı korsan grubu tarafından kırılması elbette ki Bethesda‘yı da harekete geçirdi. Doom Eternal üzerinde bulunan hatalı dosyayı düzelten Bethesda yine de bu adımı atmakta biraz geç kaldı. Doom Eternal crack kurbanı olsa da bu yine de oyuncuları pek de etkilemiş sayılmaz. Dün çıkış yapan oyun ilk gününde yalnızca Steam üzerinde yaklaşık 105 bin kişi tarafından oynanarak büyük bir başarıya da imza attı.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir