Anasayfa > Oyun Haberleri > Doom Eternal İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı!

Doom Eternal İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınlandı!

Dün akşam saatlerinde Doom Eternal için bir hikaye fragmanı yayınladılar. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz gibi 20 Mart 2020 tarihine ertelenen Doom Eternal için birçok fragman yayınlandı. Yalnız bu fragmanda ilk kez hikayeye dair detaylar gösterildi. Gösterilenleri kısaca özetleyelim. Yıl 2151. Mars üzerinde yaşanan kıyametten sonra sıra Dünya’ya geldi. İblisler artık yeryüzünde terör estirmeye devam ediyor. Fragmanın başında telsizde yardım isteyen insanlar duyulmakta. Tıpkı Doom 3’ün ilk bölümlerindeki gibi. Fragmanın devamında ise dev bir Cyberdemon benzeri bir iblisi şehrin merkezinde yürürken görüyoruz. İşin garibi ise bu Cyberdemon benzeri iblisler oyunda bol bol bulunuyor. Önceki fragmanlarda da gördüğümüz gibi insanlıktan kalan bir ekip ve Doom Slayer iş birliği kurup iblislerin kökünü kazımaya çalışıyorlar. Bu ekibi tekrardan bir gemi içinde görüyoruz. Sonrasında beklemediğimiz bir şekilde Doom Slayer’ın kafasını görüyoruz. Yalnız kasksız bir şekilde. Siyah saçları ve yıpranmış kulakları dikkatimizi çekiyor. Ardından kaskı takıyor ve sinirli gözleri beliriyor. Doom severlerin de yakından tanıdığı Dr. Samuel Hayden parçalanmış bir şekilde bir makineye bağlı olarak karşımıza çıkıyor. Samuel Hayden’in yerini devasa bir kadın karakter yer aldığını tahmin ediyoruz. Oyunda ara ara Samuel Hayden gibi Doom Slayer’a akıl verip yolculuğunda ona eşlik edecek diye tahmin ediyoruz. Daha sonrası bildiğimiz gibi. Doom Slayer pompalı tüfeğini alıyor ve iblisleri parçalamaya başlıyor. Dikkatimizi çeken şey ise Marauder adlı iblis oldu. Çünkü geldiği esnada Doom Slayer ile uzun uzun bakışıp onunla konuşan nadir iblislerden. Sesi ve görünümü de Dr. Samuel Hayden’i andırıyor. Bu da Doom hayranlarını güzel teoriler üretmelerini sağlıyor.

Doom Eternal

Bu fragman hakkındaki görüşlerinizi, oyundan beklentilerinizi veya Marauder hakkındaki teorilerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar. Esen kalınız!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir