Anasayfa > Oyun Haberleri > DOOM Eternal Nintendo Switch İçin Dijital Olarak Çıkacak

DOOM Eternal Nintendo Switch İçin Dijital Olarak Çıkacak

DOOM Eternal Nintendo Switch için dijital olarak çıkacak. Detaylar haberimizde.

DOOM Eternal duyurulduğunda bütün platformlara çıkacağı belirtilmişti. Ancak her ne kadar oyunun PC, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia sürümleri piyasaya sürülse de Nintendo Switch sürümü henüz çıkış yapamadı.

DOOM Eternal Xbox Game Pass İçin Geliyor!

Bu haftanın başlarında GameStop, oyunun Nintendo Switch sürümünün ön siparişlerini yavaştan iptal etmeye başladı. Haliyle oyuncularda oyunun Nintendo Switch sürümünün iptal edildiği algısı oluştu. Fakat Bethesda tarafından gelen açıklamayla beraber oyunun Nintendo Switch versiyonunun değil, yalnızca Switch için fiziksel halinin iptal edildiği anlaşıldı. Yani oyun Nintendo Switch’e yalnızca dijital olarak gelecek. Bethesda’nın yaptığı açıklama ise şu şekilde:

DOOM Eternal, Nintendo Switch’e yakın zamanda yalnızca dijital olarak gelecek. Oyunun fiziksel bir sürümü olmadığı için ön siparişler iptal edildi.”

Yapılan açıklamada oyunun çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Fakat beklentiler, oyunun 2020’de çıkacağı yönde. Sizce DOOM Eternal Nintendo Switch için ne zaman çıkış yapacak? Konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir